Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 33

Обговорення: Зчеплення alfa 147 mb

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Добре, ви праві, я не можу дозволити собі писати те, що ти говориш по чутці, так що не insister?, але вам, я запропонував вам пояснити, як працює в двухмассовом маховику, але ви цього не зробили, l? там ми розігрували різдвяну математика...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    поговоримо, коли дізнаєшся, що це st? кажучи... не вважаю, фраз без сенсу.

ви будете дуже OFF-TOPIC

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ок, я перестану тут всі обговорення, тим хто передбачити? пояснити?...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Лігурія
    Повідомлення
    22
    Я не хотів роздратувати нікого, я просто запитав, як ви думаєте, що було краще, я хочу monomassa але я хотів-й? info без інків, щоб Ніхто не...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Citazione Спочатку Написав alfone85 Visualizza Messaggio
    Я не хотів роздратувати нікого, я просто запитав, як ви думаєте, що було краще, я хочу monomassa але я хотів-й? info без інків, щоб Ніхто не...
    і хто inc... для cos? мало....

маховик оригінальний v? pi? що добре... ? призначений для зберігання до 450

ви тільки красивою зчеплення.... чому? ? частина, яка грішить...

я ті кавалерії я вийти без проблем з маховика оригінал і без вібрації, але з зчеплення не оригінал...
    якщо ні, якщо їсте в 20000 км, якщо майстер погано...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт...те, дивитися я на c530.6 я витягнув 400nm крутного моменту і не зламав нічого...зчеплення оригінальний і bimassa оригінал..звичайно, це треба мати accortenza в керівництві....я можу тобі сказати, як вже? ви сказали, що зчеплення-CO.МЕНЕ, я хороша!Якщо ви хочете почувати себе комфортно і підняти крутний момент і потужність, ви можете знайти маховик з фіксованою групи fiat (Lancia K, переворот? t20) і ви зробите зробити свою посиленого зчеплення з натискною диск, армовані від CO.Мене...заміни зламаних з monomassa навіть я ніколи не бачив...можу сказати, x? на мій стилус jtd115 оброблена, я з 210cv, 45кг крутного моменту з маховика оригінальний зчеплення і co.мене...ніколи не ковзання...теж під навантаженням, на трасі...якщо, звичайно, я ХОТІВ, маховик, мені тремтіти

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    і хто inc... для cos? мало....

маховик оригінальний v? pi? що добре... ? призначений для зберігання до 450

ви тільки красивою зчеплення.... чому? ? частина, яка грішить...

я ті кавалерії я вийти без проблем з маховика оригінал і без вібрації, але з зчеплення не оригінал...
    якщо ні, якщо їсте в 20000 км, якщо майстер погано...
    тримати обертовим моментом в нм не значить, їх доходи від надання, стрибають з декількох нм і більше? не кажучи вже про з препаратів, вирішив...та не тут ? питання, як керувати його увагою, чому? якщо хтось хоче викинути вже? l педаль газу до 1000 оборотів і тримати його вниз? до 5500 оборотів на кожній передачі група маховика-зчеплення не повинен мати коливань або збоїв в роботі...рідко є маховики, які не вібрують, зміни сильні, але тривають дуже мало, норма antipollution вдарив, на додаток до маховика, також зчеплення, гальма та інші органи, які несуть механічних навантажень-теплових сильні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    хлопців, я nasona, і сів на нього муфти, як monomassa.... чесно кажучи, в додаток до трохи мерехтіння у мене немає інших проблем....
    питання я хочу зробити.... обговоріть 220cv.... з чим ви їх витягли?? з повністю орі???
    я на кілька робіна.... turbo gtb2056, випускні колектори, вихлопна повністю ******, інжекторів, змінені, зчеплення co.мене, фільтр спортивний.... але, чесно кажучи, не знаю, якщо ми прийшли на цю кавалерії.... хто ? так люб'язний, щоб дати мені руку, щоб витягнути їх?? :P

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Лігурія
    Повідомлення
    22
    Дивіться у мене турбіна плюс інтеркулер плюс і хороша карта, всі сталеві труби і прямий розряд фільтр bmc

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав alfone85 Visualizza Messaggio
    Дивіться у мене турбіна плюс інтеркулер плюс і хороша карта, всі сталеві труби і прямий розряд фільтр bmc
    ви праві.... я забув, я навіть ic плюс спереду і всі труби, алюміній, силікон.....

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •