привіт
я прошу досконалий новачок vs погляд на цю зміну, я приймаю поради і критику, це fiat ducato 2.8 jtd ecu edc15c7
012b_486
додаю файл ori +mod
привіт
я прошу досконалий новачок vs погляд на цю зміну, я приймаю поради і критику, це fiat ducato 2.8 jtd ecu edc15c7
012b_486
додаю файл ori +mod
brrrrrrrrrr, що озноб.... що ? все, що дизель, що ти дав йому, через час вприскування?
Дивіться, я зробив один одно в Суботу я працював тільки з допомогою педалі і обмежувач крутного моменту, максимум, що я прийшов дати 80мм^3, але ви могли дістатися навіть до 100...
Упевнений, усі зміни, які ви зробили самі принесуть вам куріння, і багато хто навіть без сенсу...
Хоча я не бачив карту я згоден з Сандро, час торкніться призу, мало, але у вас є хороший запас на prex rail.
Пам'ятайте, що обмежувачі 2 і часто ecm n? від одного тільки!
тиск в магістралі rail, не ? потрібно доторкнутися до неї, стільки форсунок-й? великі сопла від пожежного... навіть витягнувши багато разів, вони завжди тримають короткі. Я доводив тільки робити зміни, збільшуючи лише кількість? запит від педалі, а потім обмежується обмежувачем крутного моменту, пробував сам, що, діючи таким чином, потужність і крутний момент збільшується дуже. Місце також mod, коли ви досягли 80 повідомлень ви будете дивитися на неї,,? щось дуже тихе, але ви можете збільшити до 100 мм^3, не торкаючись нічого іншого.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-04-2013 в 08:58
Згоден, я мав на увазі тиску в рампі, так? минулого тижня роблять автодім з таким же двигуном, 126cv, карту rail був відрізок в останні криві(що dimezzava саме prex), і ви можете спокійно призвести до prex masssima.
Я взагалі торкання завжди всім нормам, де-ї? десь менше, але не сумніваюся, що тільки з картою педаль і lim пара, йдуть і mgi? дуже добре ці двигуни!
я тиск в магістралі rail намагаюся якомога залишити ori-чому? форсунки були розроблені, щоб працювати з датою тиск, тому при пу? уникнути підвищення, вірно ? налаштувати дві останні криві не повинні створювати аномалії у спрей.
ви можете дивитися мій 2step я послухався порад базової msport в інший пост приймаю критику і поради, будь ласка, перш ніж робити неприємності
заздалегідь спасибі
є кілька сигналів, але в якості основи може йти,безумовно, нижче буде " кульгати в будь-якому випадку ви можете спробувати і пошкоджень не робиш.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Очі, rail змінюється, і потім також відсутній обмежувач тиску в рампі. Обмежувач диму mod, що так не служити? нічого. Покладіть на місце rail, якщо ви хочете просто змінити його, принаймні, правила, правильно, тоді спробуйте і напишіть свої враження.
дякую за всі відповіді, я хотів запитати, як зробити, щоб зробити його + гарячий низькі