Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 72

Обговорення: Думку Карта A4 1,9 TDI 131cv

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    *cristiano75 враховуючи, що ви, такий досвідчений і в курсі, як на всі машини групи vag і про ecu і mod вносити обґрунтовані...
    чому? не місця, карти, наприклад, так, що інші можуть studiarci??
    ви знаєте, сказати, що я s'est я це зробити і те, і те не довести, не ? що це максимум....
    зрештою, якщо один ?" хороший кухар не має жодних проблем, щоб дати вам його рецепт і розповісти про те, як і які інгредієнти використовувати"....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    *cristiano75 враховуючи, що ви, такий досвідчений і в курсі, як на всі машини групи vag і про ecu і mod вносити обґрунтовані...
    чому? не місця, карти, наприклад, так, що інші можуть studiarci??
    ви знаєте, сказати, що я s'est я це зробити і те, і те не довести, не ? що це максимум....
    зрештою, якщо один ?" хороший кухар не має жодних проблем, щоб дати вам його рецепт і розповісти про те, як і які інгредієнти використовувати"....
    Привіт манро... те, що я пишу, не ? без підстави.
    Не потрібно залишати картку, якщо не ЗОЛОТИХ, сенна? тут ви пандусах відгуки негативні (ми з росії) і все, якщо скачують, але ніхто правити згідно з його логікою, і відповідь.... але судить негативний і тікає....
    Потім, аж доки не arriver? у 80-х не маючи можливості скачати файл тут x побачити, чи є мод на чужій моєї гіпотетичної яка від цього користь....???
    На жаль, тут я побачив, що між alcui членів форуму нам допомагає по мірі можливості, всі інші son курей...... (коли я пишу, перш ніж підключити мозок з руками, і після ретельного аналізу я пишу... Намагався на мене)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    У рамках справи, і в моїй маленькій знання і зміни, і перевірте, я можу простягнути руку, якщо хочете.
    Я не експерт у цій галузі буде ясно, але мод у рамках механіки акції, я думаю, що дещо, щоб справу вдалося? об'єднати...я допускаю , що, безумовно, іноді помилки роблять.. ? людини, але на один говорить, що ? неправильно те, що пошта або пише ? правильно дати своє рішення, ripostando правильний файл, і пояснити, чому? у цьому моді зроблено то.....
    Cos? ми ростемо.. відчувати себе критикувати без рішення після nn f? ще, що зняти бажання брати участь....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    я думаю, що на цей пост більше? хтось дав інфо по-справжньому важливих

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    мунро ти правий, мова, що ви робите, але вибачте, якщо я скажу вам, що я до сьогодні і не тільки тут, я бачив дуже мало людей, і мало я маю на увазі спиралися на пальці рук розмістити зіставлення професійних, чому? добре це чи погано, кожен з нас ? ревнує свою роботу, і gi? дати важливі поради ? велика річ, якщо хтось хоче розмістити щось важливе, що добре буде, втім, всі ми тут, щоб навчатися.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Привіт Християнин,я думаю, що не потрібно боятися розміщувати тут ваші роботи, хоча ми знаємо, що критика буде.Відправляю в роботу ваш висловіть власний шлях.Тим, хто нам подобається, дякує тебе .І потім, маючи на критику po бути, що ви дізнаєтеся щось ви теж.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Привіт Християнин,я думаю, що не потрібно боятися розміщувати тут ваші роботи, хоча ми знаємо, що критика буде.Відправляю в роботу ваш висловіть власний шлях.Тим, хто нам подобається, дякує тебе .І потім, маючи на критику po бути, що ви дізнаєтеся щось ви теж.
    Gi? я зробив це в іншій темі.... Не приходять в ****..
    Ми робимо cos?.. на цей раз ми робимо навпаки..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Gi? я зробив це в іншій темі.... Не приходять в ****..
    Ми робимо cos?.. на цей раз ми робимо навпаки..
    Добре ,очікуємо, що надходження 80 безлад.а на місці мого бізнесу,тому ми говоримо з ще не бувало .Привіт зараз

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    якщо говорити про конструкції, то все rimappature не мають, та добре, що ви говорите? механіка не терпить тих обертів, і l' утиліти? ви вона, переміщаючи пари

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    ок. але ? однієї кривої або карту. або кілька посилань для переміщення?
    карти уприскування прибуває в 5355giri.
    сара слюди від rescale в brekpoint обмежувача крутного моменту?

Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •