Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 65
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    здрастуйте, йосип мій півень ? те, з 3 світлодіода, версію каже мені, 0084, я не f? дані ecu, що стосується k-line, що я зробив на контактах ecu впевнений, що він працює, так як, щоб спробувати його, я прийшов з тестером, scania, що саме діалог в k-line (про це ecu), мені залишається тільки думати, що, може бути, півень, несправний читання k-line, подивитися, якщо поста немає? 10 подивитися посилання, які я зробив, (і що ? схема сканія) я дивився терморегулятори, що у вас опубліковано і силами мас і k-line, як у моїй схемі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Bosch Ms6.2 якщо не читає спробуйте отпаять і натисніть

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    .. я також версія 3 сід, але перша серія, що з Hw 0048, ці p? екран, як я вже говорив, для? я не пі? те, що daily Ms6.3 ( 12V ) роз'єм 38 pin-код, замість того, адаптер 30 pin-код, який я отримав, було боляче, тому я використовував 3 дроти, щоб підключитися до роз'єму діагностики, а працював після виправлення опорів і комплексних !
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    здрастуйте, йосип мій півень ? те, з 3 світлодіода, версію каже мені, 0084, я не f? дані ecu, що стосується k-line, що я зробив на контактах ecu впевнений, що він працює, так як, щоб спробувати його, я прийшов з тестером, scania, що саме діалог в k-line (про це ecu), мені залишається тільки думати, що, може бути, півень, несправний читання k-line, подивитися, якщо поста немає? 10 подивитися посилання, які я зробив, (і що ? схема сканія) я дивився терморегулятори, що у вас опубліковано і силами мас і k-line, як у моїй схемі
    у вас же півень мого, і ви можете спокійно прочитати від одб розкажи кабель завантаження так сказати те, що ви використовуєте для завантаження tricore, і ви з колегами pin до роз'єму odb, від того, що я зрозумів, у школі не вдається зробити, чому? вам не вистачає якоїсь харчування

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    вибачте за подвійний пост, відкрити півень і подивитися, якщо ви зробили виправлення для kline

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    здрастуйте, йосип, я думаю, що я спробував messe всіх джерелах живлення, може бути, не читає по k-line, в тиждень я роблю тест, на якийсь автомобіль, який я впевнений, що це k-line, і я бачу, якщо закон чи ні, і якщо не закон, я відкриваю і управління компоненти, як описано в інших постах форуму; я перевірив кабель для завантаження tricore та пін-7 проводки boot є 2 дроти зелений, що в керівництві boot tricore називається "ingniction" , практично підключені де ? підключений кабель k-line, і тому не повинні нічого змінювати з посилання ,що я зробив, чи я помиляюся?, інше питання ,ти підключений до 24 вольта?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    спасибі klajdin на екран, я побачив, що ти читав stralis я перейшов на мого коня, і я побачив, що драйвер для stralis говорить k-line qiundi, безумовно, мій півень avr? якісь проблеми, як тільки я accerto все може бути я читаю що ? було написано про це, і якщо я тільки прошу допомоги вітаю тебе ,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    спасибі klajdin на екран, я побачив, що ти читав stralis я перейшов на мого коня, і я побачив, що драйвер для stralis говорить k-line qiundi, безумовно, мій півень avr? якісь проблеми, як тільки я accerto все може бути я читаю що ? було написано про це, і якщо я тільки прошу допомоги вітаю тебе ,
    ..не проблема, за те, що я можу допомогти із задоволенням !!

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    то що зелений провід називається ignition для edc17 для інших ? kline таким чином, ви повинні використати його, щоб kline, я l я використовував 24в на stralis, і він працював, я повинен задати вам питання, бачив, що ви використовували два живлення 12в для курки і 24v для ecu ти поклав його загальна маса?? потім, якщо випадок, коли ваш півень не виправити, потрібно змінити 2 резисторів нічого особливого.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    то що зелений провід називається ignition для edc17 для інших ? kline таким чином, ви повинні використати його, щоб kline, я l я використовував 24в на stralis, і він працював, я повинен задати вам питання, бачив, що ви використовували два живлення 12в для курки і 24v для ecu ти поклав його загальна маса?? потім, якщо випадок, коли ваш півень не виправити, потрібно змінити 2 резисторів нічого особливого.
    ні, йосип, маса в загальному я поклав? у мене зчитуються по шині can-це система для харчових продуктів півень в 12 і ecu 24 і він працював

Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •