Сторінка 2 з 42 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати від 11 до 20 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я заглянув у "mod v3", майте на увазі, що я ебу на авто мого батька, так тепер доказів у мене зроблені досить... аванси не з'? нічого поганого змінити їх так, щоб істотне обмеження, скажімо, 27? макс до 4500rpm, щоб відчувати себе в безпеці, а потім, не ? сказав, що з 27 автомобілів спритний, але... значення, які ви змінюєте, думаючи, що вони розрядним rail-ні, ні одного з них... до 17000bar не повинні зняти, враховуючи, що біти значення...
    1c1f86 нехай кричи, не впливає на поведінку машини... потім, якщо не зачіпає різні обмежувачі, але ви концентруєтеся на картах часів, вам не потрібно n? торкаючись обмежувачем крутного моменту n? педаль...
    сандро, ви хочете сказати, що, торкаючись лише час упорскування, і немає необхідності ні педаль не обмежувач крутного моменту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    від mod v3 у mod v4 я помітив явну покращувати пострілу і злоби uto збільшується менше ніж на 1 градус аванси від meta навантаження і з 1500 об, але багато, і не робить багато диму тепер, тільки я не знаю, quantyificare 83mm3 дизельного палива, скільки енергії вони можуть запропонувати вам правильне співвідношення стехиометрической

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді, після деяких випробувань, що підвищує dell'2% tinj eportando rail 1700 бар (або знайшов 4 біта обмежувач rail, які були фактично встановлені в 16000), я зміг принести rail вимірюється в 1690 проти запиту 1974, fes, щось дивне ? що кількість дизельного палива впорскується від феса ? завжди 83.37mm3, тому я задаюся питанням, якщо, змінюючи час він читає правильно, кількість вводять або colcoli не залежить від часу, але на основі розрядників, кількість повітря для цих вимірювань до 3000 rmp ? 1235, з наддуву на 2555 абсолютне значення, співвідношення упорскування повітря може йти? тому трохи чорний дим тільки при повному навантаженні, в іншому випадку нічого, я не precat тільки кішки, nodpf, де я міг би діяти, щоб попросити більше крутного моменту і більше потужності, мені здається, зустрітися стіну, в цей момент значення з edf, щоб дизельне паливо в мм3 ? правильне, або, по-вашому, зі зміщенням? цю карту тестування.

Я прошу у вас вибачення за запитання, але я, здається, дійсно взуті в області, як ви бачите, я не очікую, відповіді сухі, але я роблю тести, і я намагаюся дати мені відповіді на те, що я можу навіть не намагається в якийсь момент я вважаю, стін, як це тепер
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді я зробив 2 рахунки, і як afr не встаю ніколи 17/18, а потім виберіть звіт в стехиометрической я повинен бути, навіть на 3000 оборотів в хвилину з 66.2 мг дизельного палива в розмірі 83mm3 і 1265mg повітря відносини ? у будь-якому випадку в 19, так що я ampiamento канонічні 14, але comnque трохи диму при повному навантаженні я його бачу, що так і повинно піти добре ammeno, як я вже говорив фес не підроблені читання мм3 дизельного палива з-за зміни карти tinj залежно від барів і мм3, а потім я міг би зробити porporzione читання фес 83 мм3 і довести до 115% відкриття встановлено приблизно як вартість 3000 обертів, бо з кроком в межах від 11% до 17 % у 1800 бар, і тому я, як quanita вводять 83mm3:100%=x:115%, що робить 95 мм3 у розмірі 76.3 мг, а потім з afr в 16.5, що в будь-якому випадку ? вище порогу fumosita і, отже, добре, все це, вважаючи, що ніщо не обмежує зміна часу inj від мене значення.

поправте мене, якщо я помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я думаю, що вирішити для потужності, а також при зміні строків nn відчував велику потужність, але збільшує час abinato збільшення же послідовності за запитом пара в карту виклику від ecm titanium " кількість дизельного палива впорскується" дав мені весь крутний момент більше, що я хотів, настільки жорстокою, що я повинен був дати 2 бали відсоток менше часу і палива, до 87mm3 дизельного палива chr тепер також зазначає від феса, і машина дуже сильне, короткий дим

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    місце v10 визначено ? карту хороший поштовх але, враховуючи наявність тиску в рампі всього 1700 бару, тому просто 6% більше, турбіна не супер 1.55 бар і обмежувачі крутного моменту при малих значеннях нижче 2000 оборотів не повинен зіпсувати нічого, враховуючи продуктивність, я думаю, бути навколо 155/160 резюме, senzazioni водіння, звичайно, хтось може дати нам спостерігати і давати будь-які поради, які завжди beneaccetti?
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    карту не ? погано, мені не подобається, як ви змінили тиск турбо і ще одне питання приходить мені спонтанно, ви не курите в машині з усіма тими, з кроком по часу уприскування?
    для інших, мені здається, я читав тут на форумі, що змінна геометрія ви з поправками cos? з-за механічних змін, та ін
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    отже, карту турбо-я змінений через downpipe без precat і airbo ramair так як piccava на 1.8 бар, чи що ? було необхідно перебудувати overboost тиск максимум за 3000 оборотів 1.55/1.6, що штати downpipe, що викидати гарячих газів турбіни їх тримає, тихий, більше немає, то все, пік тиску зупиняється у 1.45, щоб slire поступово до 1.55 бар, і в жодному разі не палити, щоб нічого, фази я підрахував, що, вводячи 89mm3 дизельного палива еквівалентно 75 мг дизельного палива з однієї маси повітря spirata 1265 грамів тримаю звіт techiometrico вище 14, насправді близько 17, звичайно, при повному навантаженні трохи курить, але більше або менше, як в оригіналі, може бути, трохи більше, але все одно мало, якщо подивитися добре для підтримки часу уприскування я збільшив до приблизно 2.5 ? при макс навантаження, велике спасибі вам за ваш коментар

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я не йшов за останні версії, однак я бачу, відповідайте, як моя в Неділю мені дозволяє...

*йосип: так, я маю на увазі, що якщо один вибирає шлях зміни часів ? добре, що триває з тією, для якої ви не вилікуєте, втім, теж, чому? є багато інших фільтрів, які bloccherebbero q.. діючи через обмежувач крутного моменту і педалі.

*tidus: я тебе на увазі, що q.. 83^3 ? спотворені, не ? цим, так як ви mod часу, спробуйте повернути, тільки час оригінальні, від феса misurerai завжди q.. 83^3, але машина andr? набагато менше.
    Одна річ: моя турбіна в ці значення ? disintegrata після 10000км... за тебе...
    тоді я не розумію, що ви маєте на увазі, коли говорите, що у вас є запит rail ви йдете в 1940bar, як ? можна? крім того біти, які обмежують тиск, як я вже? написав 1700bar, і не 1600, а при спробі подолати 1700bar ви побачите, що машина, ви йдете у відмову і відключається... (вам порада, то тримати машину на діагностику щоб стерти помилку)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    але автомобіль має dpf?

Сторінка 2 з 42 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді