Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 34
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав прогрес Visualizza Messaggio
    абсолютно ні, в тому сенсі, що examiner веб-не працює, або краще зараз називається witexedi і робить ті ж функції examinerweb тільки, що з появою в witech змінили ім'я
    це поки кілька тижнів тому, actia закрив сайт скачування онлайн прямо зараз для тих, хто хоче продовжувати використовувати повинен запросити компакт-диски в actia, так і для relase і, як оновлення програмного забезпечення..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    моя порада ? все ж, спробуйте перемістити e2p

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    це поки кілька тижнів тому, actia закрив сайт скачування онлайн прямо зараз для тих, хто хоче продовжувати використовувати повинен запросити компакт-диски в actia, так і для relase і, як оновлення програмного забезпечення..
    у relise і оновлення завантаженні завжди онлайн на witexedi як examiner, що для witech з examiner emulator

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    йосип, я не обладнання, щоб зробити цей зсув.
    вибачте, але одна річ, я повинен перш за все вирішити проблеми comuicazione , cio? діагноз, що я не можу зробити з devio.
    ця машина спочатку піде, а потім ? пройшли в інших майстерень, а тепер не працює, може бути, що вони підірвали на devio? дивно, що і тоді я спробував, підключивши старий devio і не йде ж діагноз, може бути, що вони підірвали новий body?
    при підключенні, так і тіло старе, body новий , тільки що підключити ключ на марш, відправляються світла від сонця, і двірники, і завжди йдуть.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Не c? зв'язку між devio і тіла потрібно контролювати вас мережа van/can..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    проводів мережі can йдуть добре continuita між devio і тіла, і маючи старий devio я також спробував з іншого, якщо це вже діагноз , але нічого. Тому я припускаю, що це проблема тіла , але саме дивне ? що машина при мені ? приїхала, їх було два, його оригінал і той, який, як мені кажуть, було назад, але з все тією ж проблемою, може бути, що вони зламали 2 боді по-вашому?
    по-моєму це повинно бути тіло, але я не можу змінити іншого тіла бачили, що я не впевнений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    може бути тільки проблема конфігурації вузлів потрібно налаштувати тіла, якщо ви хочете прийти до**** якщо немає-тільки слова, пропущені у

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    тип вирівнювання безконтактними правильно
    c'? процедура, автоматично, або я повинен робити те, що він робить в конфігурації, і я повинен сказати все, що він машина?
    я використовую examiner старий, але на fiat (оригінальні fiat просто зробити вирівнювання проксі-сервера та налаштування блоків управління виключені.
    тут, однак, не ? ті ж дії,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    3
    Здрастуйте, ви можете зробити одну річ :відкрити bsi і подивитися, якщо вони змінили спогади, принаймні, можна зрозуміти, що вони розкладені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    тип вирівнювання безконтактними правильно
    c'? процедура, автоматично, або я повинен робити те, що він робить в конфігурації, і я повинен сказати все, що він машина?
    я використовую examiner старий, але на fiat (оригінальні fiat просто зробити вирівнювання проксі-сервера та налаштування блоків управління виключені.
    тут, однак, не ? ті ж дії,
    на phedra ви не можете чи не є функція

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •