Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 72

Обговорення: Думку Карта A4 1,9 TDI 131cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    ах, За мод + тяги... тобто хоче + час..... з тим, що ви написали? v? автомобіль...
    Якщо закрити egr з класики 2 panettoni, повторити все з нуля карту диму... чому? частина ecu не user? pi? і тобі потрібно....
    на деяких картах ви можете робити їх більше або відсікання, як ви хочете.... ви можете налаштувати.... наче сукню на замовлення..... і ти 6 кравець Хороша робота... .....
    Завдяки Християнин..
    я повинен вивчати їх, ще сент-vag..
    я не відчуваю, що готовий на vag!
    також, чому? драйвери ведуть дороги і pi? не або матеріал для порівняння..
    Спасибі в будь-якому випадку..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    У частині виступу, яку ви робите... ціль яка ?? скільки резюме і пара ви хотіли б вивести з 130cv?? З дуже небагатьма mod надходження частку 165cv.. gi? ? майже все зроблено в будинку, audi.. я не можу побачити файл, чому? я не досяг межі.... ? грубо кажучи, сон-всі рівні... потрібно тільки оновити карту уприскування поза драйвера, спочатку, щоб розуміти, переробити карту диму, оновлюючи значення maf, зупинилися, щоб весь або навантаження у 16,5:1 якщо ви не хочете дати стільки, турбо, turbo, просто від 50mbar останній стовпець, оновити карту overboost ? дуже важливо це, якщо ви не хочете мати піки turbo і класичний seghettamento....... обмежувач крутного моменту не повинна перевищувати 60 мг, чому? часи, аж до l?... і ви побачите, що машини andr?.... у egr закрити його з 2 управління.... gi? вам буде близько 36кг і 165cv...... мапу якщо педаль ? як гольф значення в 7000 не торкаючись до нього, не потрібно нічого, якщо не отримати відповідь + готова і значна частина педалі "простою" мод,....
    Привіт Християнин,я хотів би знати, що ебу ви говорите edc15 або edc16 ,тому що це тут і bosch 15P .Те, що ви говорите, і дуже цікаво для мене перо, і деякі речі мені не квадратну форму ,типу "egr закрити його з 2 управління"- на 15P????,
    "оновити карту уприскування поза драйвер"-як і чому????,
    " переробити карту димів "?????,
    "оновити карту overboost"-як і чому?бачив, що подовжити час overboost і протипоказано "життя"turbo та електродвигуна,і, коли я знаю на деяких машинах після tot км. блок управління mot ігнорувати ,в тому сенсі, що він більше не працює .Я був би дуже вдячний, якщо місць, наприклад, як зробити мод ти на 15p crupo vw.Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Привіт Християнин,я хотів би знати, що ебу ви говорите edc15 або edc16 ,тому що це тут і bosch 15P .Те, що ви говорите, і дуже цікаво для мене перо, і деякі речі мені не квадратну форму ,типу "egr закрити його з 2 управління"- на 15P????,
    "оновити карту уприскування поза драйвер"-як і чому????,
    " переробити карту димів "?????,
    "оновити карту overboost"-як і чому?бачив, що подовжити час overboost і протипоказано "життя"turbo та електродвигуна,і, коли я знаю на деяких машинах після tot км. блок управління mot ігнорувати ,в тому сенсі, що він більше не працює .Я був би дуже вдячний, якщо місць, наприклад, як зробити мод ти на 15p crupo vw.Дякую
    У edc15p він, як edc16 2 panettoni, тільки на перший не дивіться, якщо не покладіть режимі? 16 біт, + / - 32768. цей панеттоне, ви повинні взяти його на-1.
    Карти уприскування 6. 4 te d? ecm у вигляді ін'єкцій parzializzato map1/2 і mapxboost те, що я кажу, він до 4.
    Карту диму... якщо закрити egr (в деяких edc15 йдуть в map карту парів інших map) ви побачите, що maf дар? значення завжди вище 400 мг...... для якого область під nn user? + .... так що сенс там тримати його ще л??????
    Ось у цей момент я особисто згадав все з нуля.... тоді залежить, якщо хочете + докладний чи ні.. ви також можете розтягнути його бачив, що простір c'?.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Не ? сказав, що збільшення значення призводить збільшення потужності.... залежить.. іноді потрібно також зменшити
    Як карта overboost.... і тоді це залежить від типу ecu ми говоримо.. В цьому випадку edc15/16 PD....
    - Не працює після такого-то кількості км, мені здається, дивно.. я вигляд завжди, що працюють...
    Карту на питання не управляє часом, а бенс? на vgt.... змінити кут лопаток геометрії робить, що змінює реакцію двигуна......

Щоб побачити, як це працює, отримати файли золота pd 140cv, потім відкрийте обмежувач крутного моменту, карту Нм>>Iq і карту overboost, і ви зрозумієте, як ? зроблений останній...
    я пропоную зробити це з winols для полегшення розуміння можна? ecm....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Дякую за пояснення.У покарання можу я намагаюся на практиці, щоб повернути ці зміни, pero, на жаль, і часу, що не використовую більш winols, тому що на всіх моїх ПК я перейшов на win 7 і win 8.Привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    на цій машині можна торкнутися обмежувача спокійно до 5500 оборотів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    привіт. який обмежувач ти говориш? чи можете ви дати якісь підказки і т. д..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    на цій машині можна торкнутися обмежувача спокійно до 5500 оборотів...
    як зазначено вище.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    як зазначено вище.
    машина пу? довести до 5500 оборотів, торкаючись кривий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    машина пу? довести до 5500 оборотів, торкаючись кривий
    Яку користь ви можете? скористатися, якщо вся механіка ? призначений для роботи до червоної площі.....?? 4700 якщо все правильно пам'ятаю...
    Якщо не змінити голові так глибоко, я думаю, що дістатися до цих оборотів nn має сенсу....

Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •