Привіт Християнин,я хотів би знати, що ебу ви говорите edc15 або edc16 ,тому що це тут і bosch 15P .Те, що ви говорите, і дуже цікаво для мене перо, і деякі речі мені не квадратну форму ,типу "egr закрити його з 2 управління"- на 15P????,
"оновити карту уприскування поза драйвер"-як і чому????,
" переробити карту димів "?????,
"оновити карту overboost"-як і чому?бачив, що подовжити час overboost і протипоказано "життя"turbo та електродвигуна,і, коли я знаю на деяких машинах після tot км. блок управління mot ігнорувати ,в тому сенсі, що він більше не працює .Я був би дуже вдячний, якщо місць, наприклад, як зробити мод ти на 15p crupo vw.Дякую
У edc15p він, як edc16 2 panettoni, тільки на перший не дивіться, якщо не покладіть режимі? 16 біт, + / - 32768. цей панеттоне, ви повинні взяти його на-1.
Карти уприскування 6. 4 te d? ecm у вигляді ін'єкцій parzializzato map1/2 і mapxboost те, що я кажу, він до 4.
Карту диму... якщо закрити egr (в деяких edc15 йдуть в map карту парів інших map) ви побачите, що maf дар? значення завжди вище 400 мг...... для якого область під nn user? + .... так що сенс там тримати його ще л??????
Ось у цей момент я особисто згадав все з нуля.... тоді залежить, якщо хочете + докладний чи ні.. ви також можете розтягнути його бачив, що простір c'?.....
Не ? сказав, що збільшення значення призводить збільшення потужності.... залежить.. іноді потрібно також зменшити
Як карта overboost.... і тоді це залежить від типу ecu ми говоримо.. В цьому випадку edc15/16 PD....
- Не працює після такого-то кількості км, мені здається, дивно.. я вигляд завжди, що працюють...
Карту на питання не управляє часом, а бенс? на vgt.... змінити кут лопаток геометрії робить, що змінює реакцію двигуна......
Щоб побачити, як це працює, отримати файли золота pd 140cv, потім відкрийте обмежувач крутного моменту, карту Нм>>Iq і карту overboost, і ви зрозумієте, як ? зроблений останній...
я пропоную зробити це з winols для полегшення розуміння можна? ecm....
Дякую за пояснення.У покарання можу я намагаюся на практиці, щоб повернути ці зміни, pero, на жаль, і часу, що не використовую більш winols, тому що на всіх моїх ПК я перейшов на win 7 і win 8.Привіт.
на цій машині можна торкнутися обмежувача спокійно до 5500 оборотів...![]()
привіт. який обмежувач ти говориш? чи можете ви дати якісь підказки і т. д..