я працював на damos, мод ? перевірити очікуємо, що тексти і тоді, звичайно spiegher? крок за кроком
хлопці, якщо ви хочете допомогти, робіть це до кінця, вкладення, захищені паролем, не пантелику, не допоможе ніхто.
інформація обмежувач тиску турбо на цих двигунах, безумовно, може вплинути на багато інші користувачі форуму, ваш файл паролем ? практично марно.
якщо я і адмін поставив би паролі на всі mod наших клієнтів у нас у форумі, і хто буде подавати цю інформацію? немає...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Спасибі всім за турботу і Giuseppe1374 вкладення, але, бачачи, що я не можу завантажити, цікаво ? можна мати адресу зміна cos? я намагаюся мод, а потім я все знати на форумі, якщо ? ок, дякую всім.
Тоді, хлопці, є надії на це благословив обмежувач turbo або я повинен змиритися, і встановити опір, щоб розплавити я міні-турбо? просто, щоб знати,вітаю всіх!!!
я згоден на будь-якій лінії, просто хотів уточнити, файл поставити, з абонемента тільки тому, що? була модифікація не тестувалася на той файл, і тому хотів бути впевнений, що працює