як ебу код знаходиться в devio світла?
тіла не робить з блоку черзі?
як ебу код знаходиться в devio світла?
тіла не робить з блоку черзі?
Привіт михайло антена код і підключений до devialuci, devialuci служить ебу черзі, але будьте обережні, перетворює сигнал з ключа і передає його в BSI по мережі Van/Can залишилися робить BSI або бортового комп'ютера, але якщо devialuci не працює, чи антена не працює, ключі не codificherai ніколи..
Терпіння і чеснота сильних..
моя порада ? все ж, спробуйте перемістити e2p
йосип, я не обладнання, щоб зробити цей зсув.
вибачте, але одна річ, я повинен перш за все вирішити проблеми comuicazione , cio? діагноз, що я не можу зробити з devio.
ця машина спочатку піде, а потім ? пройшли в інших майстерень, а тепер не працює, може бути, що вони підірвали на devio? дивно, що і тоді я спробував, підключивши старий devio і не йде ж діагноз, може бути, що вони підірвали новий body?
при підключенні, так і тіло старе, body новий , тільки що підключити ключ на марш, відправляються світла від сонця, і двірники, і завжди йдуть.
Не c? зв'язку між devio і тіла потрібно контролювати вас мережа van/can..
Терпіння і чеснота сильних..
проводів мережі can йдуть добре continuita між devio і тіла, і маючи старий devio я також спробував з іншого, якщо це вже діагноз , але нічого. Тому я припускаю, що це проблема тіла , але саме дивне ? що машина при мені ? приїхала, їх було два, його оригінал і той, який, як мені кажуть, було назад, але з все тією ж проблемою, може бути, що вони зламали 2 боді по-вашому?
по-моєму це повинно бути тіло, але я не можу змінити іншого тіла бачили, що я не впевнений
може бути тільки проблема конфігурації вузлів потрібно налаштувати тіла, якщо ви хочете прийти до**** якщо немає-тільки слова, пропущені у
тип вирівнювання безконтактними правильно
c'? процедура, автоматично, або я повинен робити те, що він робить в конфігурації, і я повинен сказати все, що він машина?
я використовую examiner старий, але на fiat (оригінальні fiat просто зробити вирівнювання проксі-сервера та налаштування блоків управління виключені.
тут, однак, не ? ті ж дії,