Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 40

Обговорення: golf 6 1.6 tdi 110cv dpf off

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    насправді.... сподіваюся, водень як джерело енергії, світ був би дійсно більш чистий....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав sa80****** Visualizza Messaggio
    насправді.... сподіваюся, водень як джерело енергії, світ був би дійсно більш чистий....
    Ми не надто сподіватися...

економія поточних залишаються на паливо і енергію, економічних і чистих не відчуває, ніхто не потребує. Просто думати, що держава, як італія, зростає щось на зразок 1,20 євро за кожен літр бензину продається, крім економічних інтересів різних виробників і нафтовиків...

Проблема не ? технології..., що, наскільки я знаю ? на додаток до нас? що нас хочуть змусити повірити.

ilnazario
    Guest
    Всім привіт ? перший раз заходжу на форум, і я повинен сказати, що я як риба без води. Однак витрачати 500 євро на рутиною, не, мені здається, трохи абсурдно.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав ilnazario Visualizza Messaggio
    Всім привіт ? перший раз заходжу на форум, і я повинен сказати, що я як риба без води. Однак витрачати 500 євро на рутиною, не, мені здається, трохи абсурдно.
    Привіт і ласкаво просимо, я прошу вас люб'язно, прочитайте правила і представити в окремому розділі
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    насправді проблема і дешевий....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di iaio92
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    ми говоримо, що в місті автомобіль з fap забруднює менше, тому що " якщо не буде тягнути автомобіль частинок залишається всередині або в усякому разі, певна кількість км, випливає з регенерацією, але для тих, хто використовує автомобіль кожен день і багато км немає сенсу , по-моєму....
    в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di davidehfnos
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    згідно з моєї точки зору, і тільки, дешеві зроблено, щоб витрачати гроші на технічне обслуговування машини,,,,, для того щоб споживати більше так заробляти навіть на паливо все quiii..............враховуючи, що ми на цю тему говоримо, ризик, що він йде проти spondare fap????цей порошок проклятий, що ви ascend, також поставивши накладку трохи на пелле, потім піде,як по мені проблема нашої усунути hahahahahahaha

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    не точно, вводить в середу nonoparticelle званих pm2 або pm2,5, які при вдиханні потрапляють в альвеоли легенів і, отже, в кровотік, викликаючи в гіршому випадку пухлини, в той час як частинки сажі, сказав pm10 ? набагато менш шкідливо і при вдиханні тіло не в змозі витягти без поглинути його, той факт, що dpf або fap "ясність" fumosit? не означає, що він менш нешкідливий для навколишнього середовища, то, що ви не бачите, не ? сказав, що там не так! у наночастинки є злоякісними на 100%

? все про гроші... з європейськими нормами від euro4/5 вгору і служать для нареченому гроші покупцям машин...
    Головне, що машина має чистий вихлоп... якщо після вбивства інших, протягом десятиліть, хто піклується...... це ? співдружність? європейська......

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    ? все про гроші... з європейськими нормами від euro4/5 вгору і служать для нареченому гроші покупцям машин...
    Головне, що машина має чистий вихлоп... якщо після вбивства інших, протягом десятиліть, хто піклується...... це ? співдружність? європейська......
    немає пристрій dpf-fap є всі або майже всі марки pirelli таким чином, потрібно, щоб заробляти гроші в патрубок в infelicita'
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    І серед десятків років, якщо буде? підтверджено nocivit? з пилу, dpf, вони думають про наступний іншої системи і cos? прибуток (для них) буде? завжди..

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •