насправді.... сподіваюся, водень як джерело енергії, світ був би дійсно більш чистий....
насправді.... сподіваюся, водень як джерело енергії, світ був би дійсно більш чистий....
Ми не надто сподіватися...
економія поточних залишаються на паливо і енергію, економічних і чистих не відчуває, ніхто не потребує. Просто думати, що держава, як італія, зростає щось на зразок 1,20 євро за кожен літр бензину продається, крім економічних інтересів різних виробників і нафтовиків...
Проблема не ? технології..., що, наскільки я знаю ? на додаток до нас? що нас хочуть змусити повірити.
Всім привіт ? перший раз заходжу на форум, і я повинен сказати, що я як риба без води. Однак витрачати 500 євро на рутиною, не, мені здається, трохи абсурдно.
насправді проблема і дешевий....
ми говоримо, що в місті автомобіль з fap забруднює менше, тому що " якщо не буде тягнути автомобіль частинок залишається всередині або в усякому разі, певна кількість км, випливає з регенерацією, але для тих, хто використовує автомобіль кожен день і багато км немає сенсу , по-моєму....
в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:
згідно з моєї точки зору, і тільки, дешеві зроблено, щоб витрачати гроші на технічне обслуговування машини,,,,, для того щоб споживати більше так заробляти навіть на паливо все quiii..............враховуючи, що ми на цю тему говоримо, ризик, що він йде проти spondare fap????цей порошок проклятий, що ви ascend, також поставивши накладку трохи на пелле, потім піде,як по мені проблема нашої усунути hahahahahahaha
І серед десятків років, якщо буде? підтверджено nocivit? з пилу, dpf, вони думають про наступний іншої системи і cos? прибуток (для них) буде? завжди..![]()