Сторінка 1 з 42 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Привіт всім, я новий користувач, і я хотів postarvi карту мого 147 1.9 jtdm 8v 120cv, зробив спочатку з укладачів, то від мене лікував, щоб бути трохи більш потужні.
    Машина має fairbox ramair і downpipe так ось чому ви знайдете на карту зміна overboost за спаданням, бо з сверхповышения спочатку я шипи 1.8 бар, який раніше з precta і фільтр оригінал, не я, після приблизно 15 карт або знайти правильний компроміс між швидкість підйому тиску і піку, і постійно працюємо над prex turbo і overboost, ось карти.
    Я не працював на картах обмежувачі дизель дуже, я волів працювати на картах, час вприскування, авансових max 2? і тиску в рампі, щоб 5% не більше.

Згоден, так і коментарі, критичні зауваження, якщо вони конструктивні, а не типу "ця карта мені не подобається" і він зникає
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    педаль не ? з поправкою на всі інші, і в порядку, 1c1fac знаєте, що ?? не знаю nemmno тому, що я навіть не damos каже що? egr гаразд обмежувач крутного моменту занадто рано, занадто багато кроком і не відповідають запиту, педалі, тим, що має тенденцію до зростання, добре, авансових абсурдні повинні бити двигуна є руйнівними всіх тих градусів, 1d1fdc і стежити, вони ніколи не йдуть і ніколи не чіпайте, турбіна на 200 пунктів, це добре, але ви трохи високого тиску, ви повинні знати, що йдете йому назустріч, verbost я не знаю точно, тому що я ніколи не торкався, і коли я зробив, я зробив це таким чином, rail від високо там, де не треба? це тільки моя особиста думка, яка може бути цілком суперечить будь-якій хтось більш досвідчений мене, безумовно, знати, дати вам який-небудь інший індикації
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Велике спасибі за ваше втручання, щоб поліпшити карту прошу вас, відповідно до tuanesperienza, aumenteresti або diminuiresti lanmappa педаль в цьому випадку? Відповідно до тебе авансові платежі занадто високі 2 градусів максимум? SSinceramente я думав, немає, турбо be nn я їй 1.55 бар манометр з цією картою, дякую за ваші поради oreziosi

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    але педаль alzalo більше, і ви можете відправитися з навантаженнями більш низькими цінами для авансів не давати, все і так вниз, але зробіть що-то, як правило, rail від 5% до середніх навантаженнях і високих навантажень не потрібно, ви можете впасти до 4% для тиску турбо, якщо у вас відстежується, і добре, якщо прикріплені вас з урахуванням змін
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    дякую, але я користувач, молодий nn можу відкрити вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ось редакція, слідуючи вашим радам,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я випробував його, і я не ? сподобалося, здається, гальмування, так що я заправлені в рукава, і я переробив-здорове рослина від першого проекту реконструкції max 2? при повному навантаженні на максимум оборотів спускаючись обертів і dicarico до 1? заздалегідь, збільшений обмежувачі крутного моменту в зоні вище 2000 оборотів, збільшили карти педаль, і з урахуванням 10-обмежувачі для газів, якщо не помиляюся, вони повинні бути обмежувачі дизельного палива на основі повітря, введений.

я сподіваюся, що вона покращилася, завтра вранці я намагаюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я заглянув у "mod v3", майте на увазі, що я ебу на авто мого батька, так тепер доказів у мене зроблені досить... аванси не з'? нічого поганого змінити їх так, щоб істотне обмеження, скажімо, 27? макс до 4500rpm, щоб відчувати себе в безпеці, а потім, не ? сказав, що з 27 автомобілів спритний, але... значення, які ви змінюєте, думаючи, що вони розрядним rail-ні, ні одного з них... до 17000bar не повинні зняти, враховуючи, що біти значення...
    1c1f86 нехай кричи, не впливає на поведінку машини... потім, якщо не зачіпає різні обмежувачі, але ви концентруєтеся на картах часів, вам не потрібно n? торкаючись обмежувачем крутного моменту n? педаль...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Потім, як ? тепер не добре, коли я торкнувся це час, що limitatiru пара і карту педаль? Я повинен налаштувати, з одного боку, або один одного?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді я зробив лог з fes, 3000 обертів при повному навантаженні я 83 см3 дизель, 1675 бар і 1.55 бар тиску турбо, я встановив для тіста 1700 бар, але ви бачите мене їх обмежені, ось той крок 4, з яким я намагався фес, йде як паливо для 160cv або мені треба ще, я повинен виміряти масу повітря? виправлення упорскування на фес їх би перевірити, на 4-cilindi?

Сторінка 1 з 42 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •