Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Обговорення: інформація про mpps v12

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    21

інформація про mpps v12

добрий вечір всім, я хотів запитати, так як я купив mpps v12, щоб спробувати його я читав карти opel zafira 1,9jtd120 резюме, коли я йду, щоб вибрати автомобіль, а мені від 8-клапанний, але тільки 16 v я заявляю, ch ебу ? на edc 16 c9 права, але я можу написати його см ніколи?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    c9 або c39? ви пробували читати з c39?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    21
    це я пробував обидва способи, закон, але nn пише вихідний файл, який його велич?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    файл opel zafira 120 к. с ? 2048 мб

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    mpps зчитує файл 1м, тільки для таблиць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Я не хочу, щоб мене контраст з ким я хочу тільки сказати, що мій досвід, я працював на 120 л. с., як на 150 л. с. в обох випадках на першій файлів від 1 мб і на другий файл 2 мб і mppsv5 я читав і писав спокійно ecu привіт усім і гарної роботи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    якщо sw не пише це означає, що не ? підтримується не центрувати версії 5 і v12, отже, в якості альтернативи, завжди слід мати в якщо ви хочете зробити цей вид роботи різних інтерфейсів, наприклад, mmp, півник, bdm. magpro, etc etc, давайте відверто все, що з простим інтерфейсом, ми можемо зробити все.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав alex68 Visualizza Messaggio
    якщо sw не пише це означає, що не ? підтримується не центрувати версії 5 і v12, отже, в якості альтернативи, завжди слід мати в якщо ви хочете зробити цей вид роботи різних інтерфейсів, наприклад, mmp, півник, bdm. magpro, etc etc, давайте відверто все, що з простим інтерфейсом, ми можемо зробити все.
    я cpito але см ніколи не з'єднує c'? це зробив? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    не всі однаково, крім того, я чув, навіть сказати, що деякі версії цих ecu заплановані до травня року, що настає ви не можете переписати,
    повторюю, тільки чув, я не можу підтвердити.альтернатива пошти дані ecu sw і hdw рік і т. д ..
    наприклад, минулого тижня galletto 2 на fiat croma 1.9 читання все ок, записи nisba, спробував ще раз з mpps все ок читати ? записи. це-те, чому? є думка, що в авторемонтних майстернях, який працює на ecu нас завжди хочуть майже всі. від bdm all mpps від паяльна станція на програміста. etc etc

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Читається і пишеться як opel zafira 1.9 cdti 16v bosch edc16c39 can протокол не існує в mpps 8 v файл 2 мб

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •