Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    це що ? втручання корисним і конструктивним, але ви не можете? зробити людини, який починає бачити зараз різні карти, і потім я хотів знати, як ви робите розрахунку мм3 адекватні порівняно з навантаженнями? дати завжди відсоток лінійної, ніж у орі? сподіваюся, я пояснив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Здрастуйте, йосип...що ви маєте на увазі під навантаженнями?слово "навантаження" s? не має сенсу...? всього лише термін, використовуваний ecm...мм3 їх, ми вирішуємо нас у фази...в залежності від результату, який ви хочете отримати...потім як завжди нас бачити, як забезпечити ці мм3 до ecu...тобто через час упорскування або тиску в рампі.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    наприклад, якщо вона має 2000 оборотів 50 load введіть 60mm3 до 100 load? або, у міру збільшення навантаження збільшується мм3?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    наприклад, якщо вона має 2000 оборотів 50 load введіть 60mm3 до 100 load? або, у міру збільшення навантаження збільшується мм3?
    C'? зрозуміти, що 50 "load" що таке зрозуміло...що ? педалі? якщо вісь Z-карту, я бачу, дизель..., то майже напевно ? педаль...і то, це до вас, щоб спробувати зрозуміти, що ви шукаєте від свого авто...для виступу на попередній сторінці...крапка ? точно зрозуміти, що "load" що виражає

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    ви бачили, що ми не можемо спілкуватися, load і що ? зрозуміло, навантаження чи що ? зрозуміло, я говорю іншою мовою? потім не кажіть, що я, ви знаєте, що таке навантаження і навантаження, і немає необхідності говорити з точки зору технічно, я маю на увазі edc16 карту дизель наприклад я на 2000 оборотів, починаючи з 50 load до 1000 load do 8% на всі навантаження (від 50 до 100 load)? неправильно, як говорити? як я повинен розрахувати мм3 необхідно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    йосип, не ? по злобі...я не знаю, що як load або навантажень...знаю тільки, що вони насправді на різних картах...вам додаю карту edc16 147mjet 140hp...мабуть, я міцно тямить...
    Якщо можете, підкажіть адресу управління
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2013 в 18:59

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    ось що я маю на увазі,
    File Allegati Файл Вкладення
    • Tipo File: rar a3.rar‎ (427.0 КБ, 18 Переглядів)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Я скачав цей файл...в яку карту ви маєте на увазі? якою адресою я повинен дивитися?

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    0ED538 проведіть орі і mod до, де подивитися приклад

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Ок..басейн...дивіться, я ніколи не відкрив цей тип файлу...але мені здається, загальний обмежувач)...насправді вісь Z мені здається, мм3 дизельного палива і дві осі x і y, мені здається, оборотів двигуна і всмоктуваного повітря...від цюй?, мови, що я розрахунок на журнальний столик...вважається, що дизель, щоб залишитися "стехиометрической" працює в 14.5, більше то знизьте більш продуктивність (до певної точки), і більше диму і більше вам egt високі...я бачу findove я хочу приїхати з afr, і тому я ще лім диму...
    Як бачите, не існує "load"...

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •