Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 79
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262

Scodifica Часткової Bosch ME7.3.1

Привіт Чет , я повинен зробити scodifica на часткове ебу Bosch me7.3.1, встановлений на Alfa 147 1.6 cc , я взяв ебу від підривника тепер я повинен шукати scodifica часткове, але не знаю, з чого почати ? можна запустити її з допомогою читання і запису EOBD ?, дайте мені пі? info можливих.

Дякую
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Я не знаю, якщо ви atttrezzato, щоб зробити цю роботу в додатку інструкції, привіт і хорошу роботу
    File Allegati Файл Вкладення
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт,пропоную зробити її в школі в boot mode з gallo1260 або mpps....друже, тобі в повідомлення і pin-out!!

Потім дії, що зробити, читайте файл орі робить процеси з carsof..завжди зберігає в грі,а з-за часткового його написати, включіть в рамках 2 хвилини,вимкнути, зняти ебу і повторити ще раз орі....Зробили!!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Поясніть мені, будь ласка, як зробити частковий спасибі
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    читайте оригінал, а собі збережіть написати файл, який генерує carsoft і ecu і загальної riscivi файли з золота і ecu ? часткове
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Я не знаю, якщо ви atttrezzato, щоб зробити цю роботу в додатку інструкції, привіт і хорошу роботу
    Я поки не можу завантажити , якщо не впливають на правила мені, ви могли б розмістити ?
    Дякую З Повагою
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    читайте оригінал, а собі збережіть написати файл, який генерує carsoft і ecu і загальної riscivi файли з золота і ecu ? часткове
    Здрастуйте , читання і запис файлу повинна виконуватися в БД ? без boot mode ? я в розпорядженні Galletto2 клон , коли ви говорите, читайте оригінал ви маєте на увазі ебу від scodificare , що прийнято від підривника ? немає в ебу замінити на транспортний засіб ?.
    Дякую
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Поясніть мені, будь ласка, як зробити частковий спасибі
    scinti тобі пояснив, навіть один legend...я пояснив у деталях...так що, я повинен пояснити ще??
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав ecutano Visualizza Messaggio
    Здрастуйте , читання і запис файлу повинна виконуватися в БД ? без boot mode ? я в розпорядженні Galletto2 клон , коли ви говорите, читайте оригінал ви маєте на увазі ебу від scodificare , що прийнято від підривника ? немає в ебу замінити на транспортний засіб ?.
    Дякую
    якщо ви ? такий же м'який і не змінює обсяг двигуна передбачається, що два екю були рівні заднім числом деталей від оригінальної, тобто тієї, mantata на машини
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Ок, спасибі за інформацію, з повагою і хорошу роботу
    IP

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima