ну, ви вище мене, як тиск в діапазоні потужності.
у нас же турбіна 1749va у мене ніколи не було обмежень?
тоді буде піднімати n75, як я думав зробити небагато.
якщо я піднімаю карту турбо-нічого не відбувається. постає тільки boost presssure запит в канал(vag-com), а actual pressure не встає, то chiudero трохи лопатки.
обмежувач я видалив його
як я заздалегідь 1 ступеня на високих обертів типу 4800 5000 і 2 градуси на 3500 3800 4000
більше 2 градусів, мені здається, що стіни з доказів. вважати, що він менше 140, раніше, ніж в 130 має кілька форсунок 465cc проти 550cc з 6 отворами наносити краще. ти, як тебе штовхнув?
На n75 він зменшується до певних точках -20% приблизно.... я in bad dad карту, яка повинна ставитися до pid управління, геометрії, чому? перш, ніж я 1,68 бар, і не було до опустіть його... тепер я можу nn змусити її піти за 1,60 бар... piccate 1,62 є спорадичні....
Аванси, залежить від дизель.... якщо мірою відповідає 43 точки на макс-1,5 градусів..... залежить від обсягу....
Без обмежувача, як досягає машина часу??
Ви зняли з картки або на стійці з bdm...?
перевищує 230 на трасі, то я не пішла ніколи до кінця.
від карту.
1 клас 43 - 44 очки.
зменшення б'юся об заклад, у вас за низькими цінами 2000 до 2600 обертів.
у pid, чесно кажучи, не знаю, як вони зроблені не там я втратив стільки часу, щоб шукати їх, але будуть поруч у часи boost?
Обмежувач максимальних обертів? ви зняли?
Вітаю вас обох, **** llo обговорення ? підняли значно!
Я хотів зробити потрібний зауваження: для тривалість без зміни q.. читати ECU може перетворити термін в градусах, у термін, в сша, в цей момент було б досить збільшення у відсотках. На жаль, тиск палива на PD не ? стабільний, тому розрахунок буде приблизний...
Я бачу, що обидва з'єднайте повітряний фільтр..
Варто завжди чи тільки на обробку напрямку ?
Повітряний фільтр вже оригінальний автомобіль покращує дещо