Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 55

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав il77grande Visualizza Messaggio
    привіт,мій powergate не останній тип, але тому самі автомобілі я знаю, що змінюється тільки наклейка передній,я тобі відповів через ***** але я повинен спростувати те, що я сказав, а саме:

з powergate версії s ви можете зробити, ford fiesta 1.4 tdci 68cv але тільки sid 206 вибачте,для інших є хоче, принаймні, magpro2,однак ми відчуваємо, що завтра добрий вечір.
    на сайті t-box c'? у flashgate я думаю, що це налаштування powergate і мені підтвердили, що можете впоратися з sid, 802 і 804, якщо перейти на їхній сайт і подивитися всі підтримувані автомобілі є і ті, що я тобі сказав ;-) ergo на powergate s повинні бути сумісні, doamni однак контакту alientech, і я відчуваю, що мені говорять, що їх

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    на сайті t-box c'? у flashgate я думаю, що це налаштування powergate і мені підтвердили, що можете впоратися з sid, 802 і 804, якщо перейти на їхній сайт і подивитися всі підтримувані автомобілі є і ті, що я тобі сказав ;-) ergo на powergate s повинні бути сумісні, doamni однак контакту alientech, і я відчуваю, що мені говорять, що їх

я смутно пам'ятаю, як я, що повинен робити тільки sid 206.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 24-06-2012 21:22
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    з версії s , після riscaricato вихідний файл у машини пов'язана з ним ви можете робити майже все, парк автомобілів, але завжди leghera 1-тільки один автомобіль.

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    з версії s , після riscaricato вихідний файл у машини пов'язана з ним ви можете робити майже все, парк автомобілів, але завжди leghera 1-тільки один автомобіль.
    ви giarras ? режим pi? дешевий, щоб зробити це, у противному разі за ціною 60 євро пошлеш у alientech і тобі мені скинути їх у будь-якому випадку, після кількох дзвінків мені ? було підтверджено, що версія s ? сумісний з siemens sid 802/804 скид? sie-модель, 4 клавіші, випущений в 2007 році

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    ви giarras ? режим pi? дешевий, щоб зробити це, у противному разі за ціною 60 євро пошлеш у alientech і тобі мені скинути їх у будь-якому випадку, після кількох дзвінків мені ? було підтверджено, що версія s ? сумісний з siemens sid 802/804 скид? sie-модель, 4 клавіші, випущений в 2007 році
    ви насправді ? так, що мій був тільки натяк, враховуючи, що деякі comprono mod s x особистого використання, а потім просто зробити діви,ви також можете за 60 євро зробити його діви

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав il77grande Visualizza Messaggio
    якщо ви можете вплинути на мене powergate версії s від продажу,можливо, не тільки я 5 хвилин входжу в ринок.
    я б дуже зацікавлені в тому, як його продати? ? останній тип?

garret
    Guest
    ЦЕНЗУРІ ось tbox, якщо ви йдете вниз, вліво, c'? список у форматі pdf з транспортних засобів, які можуть підтримати в тому числі і sid 802/804 все одно завтра мені так краще, і я дам вам знати ;-)

ЯКЩО ЧИТАТИ REGOLAMETO ЗАБОРОНЕНО ВСТАВЛЯТИ ПОСИЛАННЯ АБО ЩЕ ЩО-PUBBLICIZANO КОМПАНІЙ ГАЛУЗІ (ВІД MSPORT)

ХЛОПЦІ, Я НЕ ХОЧУ, ЗАТЕЛЕФОНУЄМО ВАМ, ЩОБ ЕНТО ФІГНЯ,БУЛИ БІЛЬШ ОБЕРЕЖНІ, СПАСИБІ.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 25-06-2012 12:11

garret
    Guest
    опв прошу вибачення, я уникнув цього, що, читаючи правила, не succeder? більш

garret
    Guest
    ок, хлопці, у мене є інформація, що можуть бути корисні, я купив powergate 2 моделі s використовується, але працює відмінно, автомобіль, до якого я прив'язаний ? fiesta 1.4 tdci 2003 року з 68 резюме, як блок управління монтується на siemens sid 802, як ви можете бачити, в список автомобілів, які підтримуються тільки 1.4 tdci цього є поруч sid 206, після кількох телефонних дзвінків, щоб переконатися, сумісність, я приступив до читання файлу без будь-яких проблем, для тих, хто мав сумніви щодо сумісності? для не-присутність sid 802/804 в список, я підтверджую, що чудово працює, чому? використовує той же протокол для всіх siemens sid, а точніше-117, якщо у вас виникли питання, для роз'яснення sar? радий допомогти вам.? можна

garret
    Guest
    крім того, хлопці мене ? сказали в програмуванні, щоб уникнути проблем, підходить ? завжди використовуйте зарядний пристрій, стабілізований, якщо я зв'яжу powergate до пк через usb-роз'єм, щоб його годувати, пу? йти, як стабільне джерело живлення?

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •