Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146

Обмежувач тиску turbo alfa 166 2.4jtd 136cv edc15c5

Привіт, хлопці, я повинен підняти обмежувач turbo на цій alfa 166 хто знає, скажіть, де ви знайдете адреси??
    File Allegati Файл Вкладення
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, я повинен підняти обмежувач turbo на цій alfa 166 хто знає, скажіть, де ви знайдете адреси??
    Проблема, що я ?:
    автомобіль в доповнення до відображення має насос-форсунок змінені.. в результаті у мене різкий підйом обертів і тиску турбіни, ця остання, будучи обмежений у 1 бар 1,2 приблизно тому піти на відновлення автомобіля, від'єднавши потужності, хто-небудь має вже? зроблені з edc15c5?? ви знаєте, де знаходиться обмежувач тиску турбо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Проблема, що я ?:
    автомобіль в доповнення до відображення має насос-форсунок змінені.. в результаті у мене різкий підйом обертів і тиску турбіни, ця остання, будучи обмежений у 1 бар 1,2 приблизно тому піти на відновлення автомобіля, від'єднавши потужності, хто-небудь має вже? зроблені з edc15c5?? ви знаєте, де знаходиться обмежувач тиску турбо?
    Привіт...то, на edc15, ви повинні підняти безпосередньо обмежувач pturbo в ftemp, тобто два біта, розташованих уздовж файл, і, нарешті, біт напруга...ти, що тиск обертів?де ви хочете отримати?
    Майте на увазі, що ? можна також видалити recovery: cio? ви suoner? а несправності з запалюванням шпигуна в рамках, але не taglier? потужність.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Привіт...то, на edc15, ви повинні підняти безпосередньо обмежувач pturbo в ftemp, тобто два біта, розташованих уздовж файл, і, нарешті, біт напруга...ти, що тиск обертів?де ви хочете отримати?
    Майте на увазі, що ? можна також видалити recovery: cio? ви suoner? а несправності з запалюванням шпигуна в рамках, але не taglier? потужність.
    Воскресити цю стару тему, щоб запитати, які ці два біта, розкиданих уздовж файл і біт напруга; я виявив карту, на питання в 16, але інших немає..

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    Я не можу завантажити ще вкладення, однак карту, яка обмежує тиск turbo має максимальне значення 2250 мбар ( 1.25 бар ).
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    привіт дорогий, адреса обмежувача тиску турбо ? 07FA72 в 07FB38

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт, хлопці, дякую всім за поради, ghizmo ви, праві ті адреси, які я розмістив giuseppe1373 вони моп максимальне значення 2250 мб.. я намагаюся зробити деякі зміни, і я дам вам знати, щоб підібрати обмежувач, ви зміните тільки значення до 2250 appure всій карті?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    обмежувач ж елементарно, в залежності від тиску турбо, і його потрібно буде підняти по всій кривій, якщо б я тобі, якщо у вас труднощі

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    обмежувач ж елементарно, в залежності від тиску турбо, і його потрібно буде підняти по всій кривій, якщо б я тобі, якщо у вас труднощі?
    вибачте, але якщо ви не можете змінити обмежувач тиску турбо, то це кінець, і правильно, що ми тестуємо тільки інакше не imparera ніколи.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт рага, вибачте за затримку відповіді... я зробив різні випробування, будьте впевнені, ми не відредагувати... без проблем.. я переїхав обмежувач тиску 2250 значення, пік, 3250, і вся супутня карту обмежувач.. автомобіль йде відмінно.. спасибі за допомогу..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •