Привіт, хлопці, я повинен підняти обмежувач turbo на цій alfa 166 хто знає, скажіть, де ви знайдете адреси??![]()
Привіт, хлопці, я повинен підняти обмежувач turbo на цій alfa 166 хто знає, скажіть, де ви знайдете адреси??![]()
Терпіння і чеснота сильних..
Проблема, що я ?:
автомобіль в доповнення до відображення має насос-форсунок змінені.. в результаті у мене різкий підйом обертів і тиску турбіни, ця остання, будучи обмежений у 1 бар 1,2 приблизно тому піти на відновлення автомобіля, від'єднавши потужності, хто-небудь має вже? зроблені з edc15c5?? ви знаєте, де знаходиться обмежувач тиску турбо?
Привіт...то, на edc15, ви повинні підняти безпосередньо обмежувач pturbo в ftemp, тобто два біта, розташованих уздовж файл, і, нарешті, біт напруга...ти, що тиск обертів?де ви хочете отримати?
Майте на увазі, що ? можна також видалити recovery: cio? ви suoner? а несправності з запалюванням шпигуна в рамках, але не taglier? потужність.
Я не можу завантажити ще вкладення, однак карту, яка обмежує тиск turbo має максимальне значення 2250 мбар ( 1.25 бар ).
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
привіт дорогий, адреса обмежувача тиску турбо ? 07FA72 в 07FB38
Привіт, хлопці, дякую всім за поради, ghizmo ви, праві ті адреси, які я розмістив giuseppe1373 вони моп максимальне значення 2250 мб.. я намагаюся зробити деякі зміни, і я дам вам знати, щоб підібрати обмежувач, ви зміните тільки значення до 2250 appure всій карті?
обмежувач ж елементарно, в залежності від тиску турбо, і його потрібно буде підняти по всій кривій, якщо б я тобі, якщо у вас труднощі
Привіт рага, вибачте за затримку відповіді... я зробив різні випробування, будьте впевнені, ми не відредагувати... без проблем.. я переїхав обмежувач тиску 2250 значення, пік, 3250, і вся супутня карту обмежувач.. автомобіль йде відмінно.. спасибі за допомогу..