51806505
3443p591
mjd6f3hw03p
51806505
3443p591
mjd6f3hw03p
я пробував, і як вже? я знав про це ecu в програмне забезпечення не йде, в будь-якому випадку моя порада ? взяти файл defap випробування і копіювати mod на те, що вам потрібно зробити, я, принаймні, роблю так і я добре, як добре ви знаєте практично всі програми мають цих проблем, на деяких ecu працюють скромно на інших і створюють пошкодження.
так, це я знаю, але також копіювання значень вручну, часто роблять помилки, деякі відключити zone dtc, змінювати повідомлення can та ін, то я б вважав за краще вибрати ті моди, які необхідні і незамінні, однак там studier? в інших відносинах, все одно спасибі!
сандро, якщо у вас є файл defap зроблено добре і копіюєте все крок за кроком у вас немає запитань, чому? всі marelli mj не мають всі ці великі різниці.
у мене є файл defap, але я ніколи не був, звик змінювати в разі ricopiando, gi? перші карти мені було цікаво, як я коли-небудь втрутитися певним чином, а не в інший... це d? повний контроль змін, будь то для defap, так і для підвищення потужності.
та я згоден з вами, але не ? звичайно, з програмним забезпеченням, що ви робите, що ви говорите, якщо ви хочете зробити це, то вам потрібно damos, і тоді я не розумію, чому? ви говорите, що змінити, у разі, криві на мдж завжди ті, які можуть змінювати адреси, але якщо зробити відповідні зміни не бачу проблеми, звичайно, маючи damos ви розумієте, що ви робите.
Привіт
Для того щоб зробити вручну, потрібно багато esperenza, різні ебу, різні рішення.
Немає досвіду дати їй в руки базується на простий copy-paste: у вас є файл, зроблений інший, відобразити зміни в ваш файл і готово...
Якщо у вас є відомий ви насправді піти вчитися, як зробити defap: в деяких блоків можна, діючи тільки перевірки сказати, що машина не має FAP, на інших потрібно зняти вручну зробити, деградації масла лічильники і все інше.