Стр. 8 з 10 PrimaПеред ... 678910 ОстаннєUltima
Результати з 71 по 80 з 94

Обговорення: Carsotware fap/dpf працює?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    51806505
    3443p591
    mjd6f3hw03p

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    я пробував, і як вже? я знав про це ecu в програмне забезпечення не йде, в будь-якому випадку моя порада ? взяти файл defap випробування і копіювати mod на те, що вам потрібно зробити, я, принаймні, роблю так і я добре, як добре ви знаєте практично всі програми мають цих проблем, на деяких ecu працюють скромно на інших і створюють пошкодження.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    так, це я знаю, але також копіювання значень вручну, часто роблять помилки, деякі відключити zone dtc, змінювати повідомлення can та ін, то я б вважав за краще вибрати ті моди, які необхідні і незамінні, однак там studier? в інших відносинах, все одно спасибі!

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    сандро, якщо у вас є файл defap зроблено добре і копіюєте все крок за кроком у вас немає запитань, чому? всі marelli mj не мають всі ці великі різниці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    у мене є файл defap, але я ніколи не був, звик змінювати в разі ricopiando, gi? перші карти мені було цікаво, як я коли-небудь втрутитися певним чином, а не в інший... це d? повний контроль змін, будь то для defap, так і для підвищення потужності.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    та я згоден з вами, але не ? звичайно, з програмним забезпеченням, що ви робите, що ви говорите, якщо ви хочете зробити це, то вам потрібно damos, і тоді я не розумію, чому? ви говорите, що змінити, у разі, криві на мдж завжди ті, які можуть змінювати адреси, але якщо зробити відповідні зміни не бачу проблеми, звичайно, маючи damos ви розумієте, що ви робите.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Для того щоб зробити вручну, потрібно багато esperenza, різні ебу, різні рішення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Немає досвіду дати їй в руки базується на простий copy-paste: у вас є файл, зроблений інший, відобразити зміни в ваш файл і готово...
    Якщо у вас є відомий ви насправді піти вчитися, як зробити defap: в деяких блоків можна, діючи тільки перевірки сказати, що машина не має FAP, на інших потрібно зняти вручну зробити, деградації масла лічильники і все інше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Немає досвіду дати їй в руки базується на простий copy-paste: у вас є файл, зроблений інший, відобразити зміни в ваш файл і готово...
    Якщо у вас є відомий ви насправді піти вчитися, як зробити defap: в деяких блоків можна, діючи тільки перевірки сказати, що машина не має FAP, на інших потрібно зняти вручну зробити, деградації масла лічильники і все інше.
    Привіт+
    Так, звичайно, але ви не на файл, зробив інший, comme зробити без esperenza?
    Я не escribo une файл в автомобіль, не знаючи логіки-де-ла-зміни, ви не знаєте.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав gezame Visualizza Messaggio
    Привіт+
    Так, звичайно, але ви не на файл, зробив інший, comme зробити без esperenza?
    Я не escribo une файл в автомобіль, не знаючи логіки-де-ла-зміни, ви не знаєте.
    Потім я вас питаю, для чого потрібно переключити на 2?біт зі значенням 256 на Marelli 1.3 mjet 75 або 90cv вас, ви знаєте точно, що робить в реальності??!

Стр. 8 з 10 PrimaПеред ... 678910 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •