Я б сказав "ні".
Я б сказав "ні".
Як я боявся; я можу попросити ввічливості (якщо я не прошу дуже багато), ви можете відправити мені файл на свій смак золота і мод тільки з egr fap off? Cos? можливо, тепер я краще розумію, коли я роблю інші тести, де дивитися, щоб зрозуміти, якщо я виконав роботи. Ще не включений завантажувати будь-які файли, але я не думаю, щоб порушувати правила, якщо цікаво, надсилання. У випадку, якщо я помиляюся, забудьте про моє прохання. Дякую
насправді закони добре постановою необхідний корисні повідомлення, як все зробили!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
І зараз є вдалося закрити FAP і EGR? Я використовую Fassichip з деяких конкретних адрес, але чесно кажучи, я не знаю, якщо я зробив щось.
Мій був тільки питання, що було демонстрації файлів між приватними, що ви анулювали, якщо порушує правила. У будь-якому випадку добре, рано чи пізно ми arriver?.
Вибачте мене файл, який я хотів було вкласти в цьому, то далі я думаю, буде неповним.
Я купив Раз, і я застосував два кроки на файл: у першому я просив виключити DPF і на другому кроці, то EGR.
C'? я встиг? Як я можу розуміти, якщо робота ? виконується? Дякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 09-04-2013 23:37