Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 46 46

Обговорення: Думку Карта Croma

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Я б сказав "ні".

gevin
    Guest
    Як я боявся; я можу попросити ввічливості (якщо я не прошу дуже багато), ви можете відправити мені файл на свій смак золота і мод тільки з egr fap off? Cos? можливо, тепер я краще розумію, коли я роблю інші тести, де дивитися, щоб зрозуміти, якщо я виконав роботи. Ще не включений завантажувати будь-які файли, але я не думаю, щоб порушувати правила, якщо цікаво, надсилання. У випадку, якщо я помиляюся, забудьте про моє прохання. Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав gevin Visualizza Messaggio
    Як я боявся; я можу попросити ввічливості (якщо я не прошу дуже багато), ви можете відправити мені файл на свій смак золота і мод тільки з egr fap off? Cos? можливо, тепер я краще розумію, коли я роблю інші тести, де дивитися, щоб зрозуміти, якщо я виконав роботи. Ще не включений завантажувати будь-які файли, але я не думаю, щоб порушувати правила, якщо цікаво, надсилання. У випадку, якщо я помиляюся, забудьте про моє прохання. Дякую
    Ви помиляєтеся, ви йдете проти правил.

gevin
    Guest
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Ви помиляєтеся, ви йдете проти правил.
    Ок. Як не сказав, я аранжувальник?. Спасибі ж, привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    насправді закони добре постановою необхідний корисні повідомлення, як все зробили!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

gevin
    Guest
    І зараз є вдалося закрити FAP і EGR? Я використовую Fassichip з деяких конкретних адрес, але чесно кажучи, я не знаю, якщо я зробив щось.

Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    насправді закони добре постановою необхідний корисні повідомлення, як все зробили!!
    Мій був тільки питання, що було демонстрації файлів між приватними, що ви анулювали, якщо порушує правила. У будь-якому випадку добре, рано чи пізно ми arriver?.

Вибачте мене файл, який я хотів було вкласти в цьому, то далі я думаю, буде неповним.
    Я купив Раз, і я застосував два кроки на файл: у першому я просив виключити DPF і на другому кроці, то EGR.
    C'? я встиг? Як я можу розуміти, якщо робота ? виконується? Дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 09-04-2013 23:37

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •