здравствуйте, я хочу вам допомогти? на жаль, не маючи ані права uppare/завантажити я не знаю, як це зробити, може бути, хтось ще щось може? зробити це тобі допоможе
здравствуйте, я хочу вам допомогти? на жаль, не маючи ані права uppare/завантажити я не знаю, як це зробити, може бути, хтось ще щось може? зробити це тобі допоможе
привіт, це ? один екран, може бути, вам пу? бути корисним http://imageshack.us/photo/my-images/543/toolb.jpg/
я знайшов засіб, як з картинки.. мій ftdi і praticamene діви, який використовувати драйвер для використання інструменту ? ще раз дякую, дійсно приємний
прошу люб'язно файл ept bdm 100 не можу, він знайти його в будь-якому місці я bin файл для 93c46 завантажений на eprom з програмістом, але при підключенні bdm порт usb розпізнається як послідовний..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 08-04-2013 15:22
сша mprog3.5, щоб завантажити драйвери ftdi
вирішена проблема ftdi запрограмована 93c46 драйвера cmd правильно встановлені, але нічого, їжу з харчування не світиться індикатор " ви чуєте цокання rel?.. я припускаю, що як запрограмувати motorola..
у додатку файл ept bdm 100 включає в себе mprog + файл atmel 93c46 для запису з програмістом це і те, що я зробив, але продовжує працювати в тільки вирішити проблему драйверів cmd
вибачте, я не додається архів
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 08-04-2013 15:22
якщо ви знайшли утиліти екрану, що я тобі відправив, просто перед програмувати драйвери 93c46 (ftdi) і після зробити, починаючи з exe, який ви оновити flash після цього встановіть програмне забезпечення, і покладіть ці два файли в sistem32
надішліть мені bdm, що тобі я ставлю я, звичайно, agratis![]()