поклади орі і зробіть два випробування в цей момент ? єдине рішення, щоб зрозуміти щось
поклади орі і зробіть два випробування в цей момент ? єдине рішення, щоб зрозуміти щось
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
та я згоден з вами, але що ? що я не розумію ? що машина не прискорення і вібрації, крім того, що з проблемою, як шлях відмови повинні включити, вібрація повинна бути ознакою того, що двигун не йде у розмірі, принаймні, що вони пі? проблеми, єдиний ? зробити діагностику, звичайно, avr? зберігається помилка.
є notiv
Привіт всім!!!!!
Йосип мені довелось деякий час f? точно така ж проблема на точно такий же машині..
машина повністю оригінал, 60-70milaKm..
гарний дефект мені і довелося особисто, після того як вони зробили примусової регенерації!..
і в diag. помилок немає!, у параметрах все чудово в normalit?..
потім коли-небудь-й? повторно..
я думаю, як завжди в де-fap проблему..
відбувається корекція упорскування на циліндрах з діагностики ? дуже ймовірно, що є інжектор starato або який йде в блок....якщо корекція йде вище 3 мм^3 двигун починає вібрувати..
У mimimo ? налаштувати?
іноді пу? бути регулятор rail на флейті,а я ? вже довелося
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Привіт всім, мене ? те ж саме сталося, що двигун вібрує і смикає, немає включений і немає помилок в діагностиці, врешті-решт знайшов інтеркулер вирізав в різних місцях, замінити шматок, машина відновила роботу добре, звичайно, перед заміною курив чорний.
я думаю, я теж з проблемою харчування, хоча чому? маховик більше робить на ранніх етапах вильоту.
я думаю, я теж форсунок, або клапан тиску.
крім того, якщо інжектор електрично працює і зависає тільки механічна частина, перейти тихо, що діагноз не
подивитися нічого