привіт чет я обережно знати, якщо цей dpf і був вилучений, щоб добре чи йде правильно вручну
привіт чет я обережно знати, якщо цей dpf і був вилучений, щоб добре чи йде правильно вручну
Вас ніхто не dir? ніколи, якщо файл зроблений з раз ? правильно чи ні. Якщо ви хочете ризикнути, можете спробувати. В іншому випадку, ви повинні отримати файл з одним, що робить, знає, як зробити.
добре tentero писати, а потім побачу, як він веде себе і зрозуміти, де її виправити..якщо вийде
здрастуйте, перш ніж писати перевірте відсоток засмічення, після фактів навколо і подивитися, якщо відсоток змінюється, якщо змінюється або намагається зробити, здійснити, то не йде, на жаль, не можу подивитися файл, привіт
Спочатку я зроблю скидання відсоток засмічення dpf і якість? масло, з допомогою діагностики. І потім подивитися, що відбувається.
Очей не пошкодити, ці автомобілі відновлюють з допомогою ін'єкцій дизельне паливо фільтр частинок кіптяви, а потім не ? жарт.
щоб зробити тест не слід скинути параметри, враховуючи, що не так ? звичайно, до випробування і після, якщо що-небудь робить, я згоден, не cawadany не жартувати з цією машиною, що ви можете зробити пошкодження, і, як вже? ви порадили для defap, покладених на компетентні люди, не ризикувати.
тут ми всі, щоб дізнатися, якщо у вас достатньо терпіння і благовоління? зможеш навіть ти, є багато прикладів defap за якими, ви можете? вчитися
ви, хлопці, а ? краще не skerzare якщо є моменти, які треба знають один одного і заподіюють шкоду , і d згоден з моїми колегами, привіт
я з мого невеликого досвіду я помітив, що на цих авто, якщо файл правильний відсоток засмічення зменшується, що машина і мотоцикл до 0%