Я послав мої ****...
Я не розумію, чому? ви говорите, switch off на edc15..su ці закривається, що призводить до максимального значення карту egr.
Switch off це робить marelli 1.3 mjet
*msport прошу вибачення, не було моїм наміром.
Хлопці, справедливості, якщо що-небудь би служити кому-то...ось файл з egr off, опубліковано не вистачало до двох поворотах!
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 05-04-2013 в 00:52
ні, не ? досить, на мій 159 170cv створив помилки, і машина, не перевищує 30 км/год, після закінчення регенерації, як помилка була позиція EGR неправильно, коли ? мод нічого іншого не d? pi? проблем!!!
Добре б знати. Ймовірно, зміни тільки на 2 коліна довести до нуля, працює без проблем на авто без dpf, а з 4 криві довести до нуля ? необхідні в разі dpf.
ви, damos називає їх обох так само, але я, як ви, насправді, в машини, які народжуються без dpf, як правило, знаходяться значення в розмірі 100 - 200 gi? серії
Як я вже говорив, на деяких авто є 2 перевірки, на інших 4, а на деяких 6.
Наприклад, на astra 1.9 (двигун фіат) з ебу edc16c39 не тільки для послідовного читання, щоб закрити egr, але для цього треба прочитати за bdm, чому? відсутні елементи управління.
у шість я ніколи раніше не бачив, в два і в чотири, але ви коли-небудь, у вас є файл в якості посилання?