доброго ранку, хлопці, я хотів би вашу думку .після виключення egr карту краще закрити механічно
доброго ранку, хлопці, я хотів би вашу думку .після виключення egr карту краще закрити механічно
Якщо у вас проблеми функціонування системи Egr, типу засмітився або заблокований, ви.., ви краще закрийте її, в іншому випадку можна залишити все як st
Терпіння і чеснота сильних..
дякую, але для правильного відображення карти, наприклад, 1.3 mtj знаючи в 2d карту egr, скільки біт йде inpostato значення для відображення, наприклад, 16-бітний motorola,і т. д. і т. д.
я відкрив топік дуже схожий, як і я ? сказали, що якщо ? закритий в електронному вигляді, не ? необхідність, яка закривається механічно
на мареллі добре 16bit motorola, без знака, тобто значення, які доходять до 64000circa
Я раджу очищення до закриття пошти, так що надійно закриті і так? гарантована герметичність вихлопних газів..
завжди залежить від типу машини і від типу ecu, якщо ? switch off " або "закритий" кривий
але щоб бути впевненим на 100%, що механічний клапан залишається закритим по мені слід вставити аркуш потримайте її закритою.
Так, я згоден з аркуш, якщо ви хочете зробити роботу за всіма правилами мистецтва, і уникнути, можливо, скупчення сажі на стороні закритий.