останнє, що ..але працює або включається з кришкою?дякую, дуже вам ringrazioo так
останнє, що ..але працює або включається з кришкою?дякую, дуже вам ringrazioo так
не потрібно tapparla, і перейти спокійно, що це працює!
якщо ви десь помилка в будь-якому випадку дайте нам знати, може бути, вам вдасться відключити, також помилка
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
проблема і що я повинен заткнути треба! метелик всередині немає більше... і третє, що замінити ...
ок tappala, погано не робить![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ookk ще раз спасибі волхвів, якщо я можу допомогти вам, lo faro завдяки .adesso я йду на тест 9.![]()
ок, я радий, що ви допомогли,на жаль, я був зайнятий,адреси, надіслані мені їх або взяті з файлу, який я їй panettoni завжди 4,а зміни з файлу у файл адрес, і краще розмістити його завжди орі!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
дякую тобі ж ми тут x і співпрацювати, щоб допомогти нам.а сьогодні вранці я поклав файл рециркуляції ог і я заткнуть з flancia ,і я зробив 10ina км клієнтів ви і прийняли, це означає, що він повинен був піти в x ш за кордону сподіваюся, що все піде добре, і сара влаштовує.
я бачу тільки зараз піст, однак, що половина ce сервіс fiat, де замінює клапан рециркуляції відпрацьованих газів і прокладку змінено, я думаю, що ви могли б спочатку спробувати застосувати сервіс, якщо результат був невтішний, то в якості останнього eliminavi від ecu
якщо я не помиляюся, то c'? також оновлення програмного забезпечення ебу для вирішення цієї проблеми
оновлення зменшує відкриття egr-25%, на практиці замість того, щоб побачити 4 горби в 2d подивитися тільки перший і третій