Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33

Обговорення: Fiat Bravo Mjet 150л.с 2007

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322

Fiat Bravo Mjet 150л.с 2007

привіт, хлопці...додаю файл орі і перший мод bravo mjet 150л.з, що я взяв від десяти днів.
    По-перше, я зробив першу карту тільки з egr закритий (насправді. якщо хтось мене контролює)...тепер машину ? у майстерні зробити megatagliando...розподілу, різні фільтри, очищення колекторів впуску, і я прибрав swirl, що, зрозуміло, вони на півтора см осаду,...не кажучи вже про egr...тепер просто засмітитися.
    На edc15 c'? можливість? зробити switch off dell egr..su edc16 читав, що ви не можете...підтверджені?
    Ви пу? натисніть на вимикач з swirl або я повинен тримати двигун, а напали?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 03-04-2013 15:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    У EGR ? виключена правильно. Для swirl вибачте, але я не знаю як допомогти вам, так як у мене немає прав для доступу до довідки і на форумі, і я не знаю, як це змінити.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ви пу? зробити, але привід повинен залишитися в будь-якому випадку додається, в іншому випадку ви повинні від'єднати див. DTC зберігаються в пам'яті, а потім видалити dtc на карті
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Точне залишає електродвигун приводу swirl напали і виступаючи на кривих, які регулюють відкриття у вас не буде проблем.
    Деякі, хоча, вивернувши swirl, не дають ніякої помилки на боді..так що не з'? навіть не потрібно, щоб втрутитися від ecu.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Хлопці, спасибі за chiariemnto щодо swirl...тепер, я дивився на різних картах і в мережі, і кривих egr 4 від призвести до 0...я бачу два, на мій...c'? якоїсь конкретної причини?
    *magi1984 мені пояснили б краще?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хлопці, спасибі за chiariemnto щодо swirl...тепер, я дивився на різних картах і в мережі, і кривих egr 4 від призвести до 0...я бачу два, на мій...c'? якоїсь конкретної причини?
    *magi1984 мені пояснили б краще?
    Дивіться на деякі з них 2..su інші 4..і на деяких 6 управління скидання для egr. Залежить від файлу, надішліть мені орі в лічку і я скажу вам відразу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Я глянув на напрямних, які знаходяться онлайн, і для EDC16C39 2 кривих призвести до 0. І ти зробив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Ах, гаразд......я знаю, що сказати дещо і про swirl?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Ах ось представила...так parit? ecu ці edc16 можуть мати 2, 4 або 6-криві гістерезису...шкода, що ви не можете зробити такий вимикач, як на edc15...*alfa159, ви навколо карту, n в пм

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Ах ось представила...так parit? ecu ці edc16 можуть мати 2, 4 або 6-криві гістерезису...шкода, що ви не можете зробити такий вимикач, як на edc15...*alfa159, ви навколо карту, n в пм
    виняток egr ви тому, чого в 0 два panettoni після фази уприскування палива,що якщо обороти карту в лічку користувачеві alfa159q4 ви автоматично йдете проти нашої політики 80 повідомлень досягти, щоб побачити фамільні вкладень не вірите?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •