Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 93

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    неполадки, які на ford, " ні", scodifica, яка враховує тільки діагностика ford може переобладнати потім його єдиний порятунок і отпаять в e2p, щоб повернути його на новий номер hw повинен бути вказаний той же, що і машини не повинна змінювати номер, в іншому випадку йде назустріч, наприклад, і інші проблеми, 'espeienza персоналу' після навантажень soft правильного схрещування пальців і спробуйте зробити стартер
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macday
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    неполадки, які на ford, " ні", scodifica, яка враховує тільки діагностика ford може переобладнати потім його єдиний порятунок і отпаять в e2p, щоб повернути його на новий номер hw повинен бути вказаний той же, що і машини не повинна змінювати номер, в іншому випадку йде назустріч, наприклад, і інші проблеми, 'espeienza персоналу' після навантажень soft правильного схрещування пальців і спробуйте зробити стартер
    потім знайти ecu з тими ж характеристиками, фотографії,замінивши e2p і запису файлу ori читали раніше з mpps,ви повинні вирішити цю проблему.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав macday Visualizza Messaggio
    потім знайти ecu з тими ж характеристиками, фотографії,замінивши e2p і запису файлу ori читали раніше з mpps,ви повинні вирішити цю проблему.
    якщо вам потрібно встановити інший ecu повинні мати той же номер HW, то потрібно отпаять l M58BW016 і приварити на новий ecu і отпаять його e2p, щоб замінити його, що і ecu використовується.
    на цьому ебу не можете писати з BDM-файл читав, гніздо діагностики, чому? ? файл в 2 мб тільки управління, а не двигун ? весь (це-те, чому? я написав вам, що потрібно отпаять)....інша альтернатива ? знайти flash з вашим же номером SW скид? так повністю і не прочитав гніздо діагностики.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Принаймні, обладнання, повинен бути однаковим, програма робить копію зі старого, реконструкції або новий закон в bdm

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    Принаймні, обладнання, повинен бути однаковим, програма робить копію зі старого, реконструкції або новий закон в bdm
    м'яка, не читайте від старого, чому? не ? читається,якщо він міг спілкуватися зі старої не було проблем

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    І ви, мабуть prendetlo з bdm з того ж програмного забезпечення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    nula зробити, ecu туди...шукаємо інший, якщо хто-то це би він, що він просувається вперед..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    я тобі відправив до читання bdm кроках тільки e2p, і записати у файл, а коли його bl я думаю, це примружені
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    я тобі відправив до читання bdm кроках тільки e2p, і записати у файл, а коли його bl я думаю, це примружені
    привіт, я зробив так, але не виходить, що проблема не вирішена!!!

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    90
    це ? програмне забезпечення
    Bosch
    EDC16C34
    1037395791

Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми