Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 24
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    k-line проводу зелені (igniction), gi? пробував? ? завжди спочатку перевірте кабель, одного не вистачало опір між проводами лінії CAN, і опір на дроти BOOT.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    я хотів би зробити заяву для читання в boot або can резистори треба їх нас, або є внутрішніми півня?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Я до сих пір bosch я зчитуються і записуються в послідовний наявність marelli до galletto 2 в bdm зварювати дроти з schedini змінені безпосередньо на порт bdm важливо ? використовувати schedino bosch привіт і удачі.
    До речі, якщо ви дійсно хочете продовжувати цю роботу купити, навіть діма ,збирає всі schedini пружини, порада: не діма китайської я купив, але для carit? ? нестабільна волію паяти дроти на порт bdm привіт
    а я досі тільки через послідовний порт, так і marelli, що бош. завтра scoperchio ебу і бачу dafarsi, що я я 2 schedini bosch змінюється тільки тип роз'єму припаяти вище, один ? роз'єм "тато", до якого потім приєднуються штекер "мама" плоского стрічкового кабелю для підключення, інший замість цього має піновий роз'єм "мама" у використанні, без кабелю , підтримує нас купон вище, як тільки мессі чоловіків.я хотів би знати, якщо ви хочете зварити connettote чоловічий зв'язати, потім на купон, за допомогою кабелю, до якого буде? частина порожній роз'єм йде назовні або в ебу? grazieeeeeee тисячу не знаю, якщо я не пояснив

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав robby51039 Visualizza Messaggio
    я хотів би зробити заяву для читання в boot або can резистори треба їх нас, або є внутрішніми півня?
    в моєму випадку з галло-клон 3-led присутні в роз'єм boot ( і це працює !! ),
    але я думаю, що в оригіналі повинні стояти всередині dell інтерфейс, я кажу " я вважаю ", тому що я ніколи не бачив його в орі
    просто перевірити тестером опір між двома проводами CAN і між проводом BOOT і маса на роз'єм від'єднаний від інтерфейсу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    зелений провід

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macday
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    90
    Мені підтвердіть, що провід зелений ? лінії k? Чому? misurandolo я від 12v.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Для legendaryslave, що я задав питання та інші, які вносять свій внесок у цей пост завтра контролю, якщо у тб tricore del galletto два ? кабель, відповідний kline, я до сих пір не я ніколи не використовував, для резисторів від інших новини, які ви дізналися в мережі має бути, хто-то говорить "ні", завтра controllero' і ви маяк " знати, з повагою до всіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276

galletto2

Дроти зелений не kline але позитивний підрозділ ? добре, крім мови, єдиною ниткою, властиві к, l лінії ? жовтий, як показано на рисунку в додатку
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macday
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    90
    Потім falletto2 не k-line

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    зробіть цей тест, візьми кабель DB15 - CARB і вимірювання за допомогою омметра між контактом 7 в розетці КАРБОНАТУ (що відповідає K-line) і pin-7 (DB15, а потім отримати кабель DB15 - BOOT, і ви побачите, що зелений колір відповідає K-line...на додаток до 12В...тільки що, я вважаю, один з relais обміну K-line і 12 в залежності від використовуваного драйвера, налаштувавши cos? зелений колір в залежності від того, потребує...тут ви визначає спосіб роботи унікальним.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •