k-line проводу зелені (igniction), gi? пробував? ? завжди спочатку перевірте кабель, одного не вистачало опір між проводами лінії CAN, і опір на дроти BOOT.
k-line проводу зелені (igniction), gi? пробував? ? завжди спочатку перевірте кабель, одного не вистачало опір між проводами лінії CAN, і опір на дроти BOOT.
я хотів би зробити заяву для читання в boot або can резистори треба їх нас, або є внутрішніми півня?
а я досі тільки через послідовний порт, так і marelli, що бош. завтра scoperchio ебу і бачу dafarsi, що я я 2 schedini bosch змінюється тільки тип роз'єму припаяти вище, один ? роз'єм "тато", до якого потім приєднуються штекер "мама" плоского стрічкового кабелю для підключення, інший замість цього має піновий роз'єм "мама" у використанні, без кабелю , підтримує нас купон вище, як тільки мессі чоловіків.я хотів би знати, якщо ви хочете зварити connettote чоловічий зв'язати, потім на купон, за допомогою кабелю, до якого буде? частина порожній роз'єм йде назовні або в ебу? grazieeeeeee тисячу не знаю, якщо я не пояснив
в моєму випадку з галло-клон 3-led присутні в роз'єм boot ( і це працює !! ),
але я думаю, що в оригіналі повинні стояти всередині dell інтерфейс, я кажу " я вважаю ", тому що я ніколи не бачив його в орі
просто перевірити тестером опір між двома проводами CAN і між проводом BOOT і маса на роз'єм від'єднаний від інтерфейсу.
Мені підтвердіть, що провід зелений ? лінії k? Чому? misurandolo я від 12v.
Для legendaryslave, що я задав питання та інші, які вносять свій внесок у цей пост завтра контролю, якщо у тб tricore del galletto два ? кабель, відповідний kline, я до сих пір не я ніколи не використовував, для резисторів від інших новини, які ви дізналися в мережі має бути, хто-то говорить "ні", завтра controllero' і ви маяк " знати, з повагою до всіх
Дроти зелений не kline але позитивний підрозділ ? добре, крім мови, єдиною ниткою, властиві к, l лінії ? жовтий, як показано на рисунку в додатку
зробіть цей тест, візьми кабель DB15 - CARB і вимірювання за допомогою омметра між контактом 7 в розетці КАРБОНАТУ (що відповідає K-line) і pin-7 (DB15, а потім отримати кабель DB15 - BOOT, і ви побачите, що зелений колір відповідає K-line...на додаток до 12В...тільки що, я вважаю, один з relais обміну K-line і 12 в залежності від використовуваного драйвера, налаштувавши cos? зелений колір в залежності від того, потребує...тут ви визначає спосіб роботи унікальним.