Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54

Визнання ебу бош від етикетки та схема підключення FGTech Galletto

Привіт всім, я купив трохи FGTech Galletto 2-Master V5.0 з розширенням bdm, я знайшов блок управління, щоб зробити перші проби, я не знаю який тип ебу ?, даєте мені допомога не дізнатися?
    Я хотів би colleggarmi ебу і прочитати в самому початку, не відкрити його за допомогою кабелю boot
    ? я не знаю схему підключення на роз'ємі, я відправлю те, що c'? на етикетці, спасибі.

BOSCH
    51812902
    194 4234A3EBM M15
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ці цифри і фото не говорить мені нічого, зробіть фото al'ярлик пошти, номер 028.......
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    ці цифри і фото не говорить мені нічого, зробіть фото al'ярлик пошти, номер 028.......
    людина, який я дав, я сказав, що, можливо, було a8.
    0281012963 спасибі, з святом великодня вас.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Це число відповідає ecu bosch EDC16C39-5.65, Встановленої на fiat croma 1.9 JTD 16v 110 КВТ тип двигуна 939A 2.000
    з повагою

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54
    Спасибі Scinti, можете postarmi схема підключення pin-to-pin до блоку управління?

Спасибі, місце, спосіб кабелю, який я повинен використовувати.
    cavo.jpg
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Це число відповідає ecu bosch EDC16C39-5.65, Встановленої на fiat croma 1.9 JTD 16v 110 КВТ тип двигуна 939A 2.000
    з повагою

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав hackgen Visualizza Messaggio
    Спасибі Scinti, можете postarmi схема підключення pin-to-pin до блоку управління?

Спасибі, місце, спосіб кабелю, який я повинен використовувати.
    cavo.jpg
    тому woi читати з кабелем tricore ці можуть бути прочитані зручно з bdm набагато більш практично
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276

введення схеми edc16c39

Ви дивитеся питання, який він тільки що зробив legendaryslave чому? ускладнюйте собі життя? у будь-якому випадку я докладаю терморегулятори в edc 16c39 привіт і хорошого вам роботи
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54
    Доброго дня, прошу допомоги всіх, щоб почати читати в bdm. Я apero ебу, додаю фото + картинки тромбоцитів bdm.
    Я думав, що зняти роз'єм strip розташований на плити bosch і saldarci наконечника пружини, що дозволяє уникнути зварних швів
    на блоці управління. На купоні c'? також ще один роз'єм, я думаю, для зовнішнього живлення, в будь-якому випадку
    я повинен використовувати тільки кабель, bdm, щоб читати? або я повинен створити щось на цей роз'єм, якщо ви подивитеся додані фотографії,
    ви risulter? все більш ясно, спасибі.
    Я не бачу зараз читаю? я чекаю на відповідь, щоб запобігти свавілля.

Найближчим часом, заздалегідь спасибі.

Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Ви дивитеся питання, який він тільки що зробив legendaryslave чому? ускладнюйте собі життя? у будь-якому випадку я докладаю терморегулятори в edc 16c39 привіт і хорошого вам роботи
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    тому woi читати з кабелем tricore ці можуть бути прочитані зручно з bdm набагато більш практично
    Спасибі велике, в реальності? я повинен навчитися робити це в обох напрямках, bdm? я повинен зняти його, щоб змусити ок, пробую, перш ніж bdm. Я хотів запитати вас про одну річ, для читання в bdm потрібно використовувати тромбоцитів у комплекті , у даному випадку бош, або я можу зв'язатися безпосередньо кабель saldandoci гніздо? на блок під пайку c ? вірш? дякую

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Я до сих пір bosch я зчитуються і записуються в послідовний наявність marelli до galletto 2 в bdm зварювати дроти з schedini змінені безпосередньо на порт bdm важливо ? використовувати schedino bosch привіт і удачі.
    До речі, якщо ви дійсно хочете продовжувати цю роботу купити, навіть діма ,збирає всі schedini пружини, порада: не діма китайської я купив, але для carit? ? нестабільна волію паяти дроти на порт bdm привіт

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •