Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64

Ecm не знаходить драйвери

Привіт,
    я унн проблема з ecm titanium 1.61.
    Я читав в bdm один edc16c8 встановлений на 147 1.9 jtd 16v 140cv 2003. Читання зайняло близько 6 хвилин(можна?)
    коли я йду на ecm, щоб відкрити файл bin не мені не знайти відповідний драйвер.
    Хтось мені пу? простягнути руку, може бути, відправляю процедуру, щоб не помилитися?
    Використання bdm 100 клонів і програмного забезпечення dimsport.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Впевнений, що файл читав ? оригінал?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    правильно, якщо файлу немає ? оригінал не розпізнається ecm. знайти оригінальний файл і порівняти його

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    я уточню, що файл ? впевнений, оригінал, чому? автомобіль я купив новий, і ніхто нас ніколи не поклав руку на мене.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав ecucilacunta Visualizza Messaggio
    я уточню, що файл ? впевнений, оригінал, чому? автомобіль я купив новий, і ніхто нас ніколи не поклав руку на мене.
    ? читав, правильно. Спробуйте пошук онлайн вихідний файл за допомогою кодів, hw і sw ваш і порівняти його.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    ми трохи ясності:
    я відкриваю ecm і я відкриваю вихідний файл.бен
    ecm каже мені, немає драйверів, але в базі даних є багато драйверів для цього авто. за якими критеріями я повинен вибрати драйвер?
    якщо вони вибираю один, коли я відкриваю файл мені каже помилка обчислення контрольної суми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Друзі, ви хотіли сказати: ви впевнені, що блок управління не він вже був змінений у цьому випадку ECM не може знайти драйвер.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    дійсно, дивна ця річ, не у мене ? ніколи не жили 147, який не має драйвера в ecm.
    у будь-якому випадку драйвер потрібно вибирати в залежності від кількості HW і SW, дивлячись на останні 3 цифри з того й іншого. якщо ви знайшли те, що відповідні виберіть його вручну. Якщо ні, то c'? не турбуйтеся, чому? у 2D ви спокійно і криві, все пізнай, без проблем, просто мало досвіду

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    навіть якщо файл і оригінал, і ти впевнений, можливо, в залежності від кількості ck, що це схоже на титан не дізнається,що стосується драйверів, сумісні як вам вже запропонували просто подивитися останні 3 цифри, так і hw, що sw знайдете те, що потрібно тобі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Файл не розпізнається, якщо я читаю з bdm100. Я намагався читати по bdm з півня, і драйвер буде знайдений. Pi? пізно плакат? два файлу,можливо, хтось пу? зрозуміти, де? проблема.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •