Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    потім лист піднімають тиск турбо? чи буває на деяких авто? чому? якщо ? так, поклавши аркуш, ви повинні підправити карту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Частини з припущення, що egr на високих обертах, як правило, триматися закрито.
    Однак, закриваючи її в електронному вигляді або лист нічого не змінює, якщо закривається добре, ви тільки роботу в іп?.
    Якщо прибрати всі трубки системи рециркуляції ? інше питання, але навіть в цьому випадку не з'? не потрібно нічого робити. Я ніколи не опустив prex turbo для цієї операції.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав luigigtc Visualizza Messaggio
    потім лист піднімають тиск турбо? чи буває на деяких авто? чому? якщо ? так, поклавши аркуш, ви повинні підправити карту
    УВАГА! не підвищуйте тиск турбо, але пік тиску.
    Встановлені манометр і робите, якщо в хід тиск, коли затонув прискорювача. тиск, наприклад, натисніть на хвилину-1,1 бар і потім стабілізується в 1 бар. 1,1 і пік тиску, підключити до рециркуляції відпрацьованих газів таким чином, що він говорив, я,можливо, шипи найвищі, особливо, якщо машина і на магнітній стрічці. Не для всіх машин, одно, потрібно побачити структуру повітроводів у відпрацьованих ж.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    ах, тепер я зрозумів усе, збільшує пік, vabb? я намагаюся очистити його, cos? на наступний день, якщо б я повернути автомобіль оригінальний, я вважаю, що gi? з egr чистий, видно що ? закритий в електронному вигляді, я не збираюся, чому? ? марно ставити фланець, дякую всім за інформацію

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    7
    Я випробувана на її виключення в електронному вигляді mettendoo опору, від 33hom або 39. Результат? тільки пуско-не шпигун, машина йде добре, але потім в залежності від включення, puff, контрольна лампа горить.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •