Я не пам'ятаю добре, я повинен йти і шукати на горищі. Якщо мені не зраджує пам'ять, близько 2 або 3 див.
Я не пам'ятаю добре, я повинен йти і шукати на горищі. Якщо мені не зраджує пам'ять, близько 2 або 3 див.
Також прозорих можуть бути проблеми, насправді можуть бути не повністю прозорими для ультрафіолетових променів. Для цього я сказав вам, що чорнила ? важливо. Якщо у вас є друг, друкарні, спробуйте зробити крем для нього. Ви уважні до температурі. Розчин соди повинен бути близько 20 градусів. Immergilo тільки поки не бачите виходу pi? чорний з підставками. Sciacqualo добре, перш ніж занурити його в хлорид заліза.
безумовно, не ? форум просто, щоб обговорити свої проблеми... в будь-якому випадку, якщо на друкованій платі(як мені здається) не ? складно вам рада ,коли ви друк на базу, міді ,доопрацювати нову деталь з маркером є також ті, хто спеціально ви побачите, що навіть якщо поринете у хлорного заліза, навіть більше? необхідно стежки, які ви намалювали вас залишаться такі.....
привіт, то я поясню, як це роблю я.....я зробив принтер, який я друкувати безпосередньо на базі міді я можу висушити струменем гарячого повітря, потім повторення всього з перманентним маркером і у мене немає проблем.......якщо не повторення з маркером і кладу прямо в хлорид i risultao ? як ваш cio? іржавіти траса, чому? чорнило принтера не може він витримувати в хлорид...якщо блок запобіжників ? добре чистити (я так як ? мережевий фільтр мідь нормальний) зазвичай я чищу з канотьє, які не подряпини міді ,ці страви йдуть відмінно,ризики, що хлорид не може він з'їсти міді.........тому якщо ви bromografo, що богу мало, тобі слід освіжити........якщо богу так потрібно спробувати добре промити блок, перш ніж покласти його в хлорид
я cosi. форми l-я схема на глянцевому папері , особи глянцевому папері, друк на блок запобіжників ( з-чорна плівка) тих обізнані , я переходжу на bromografo протягом 2 хвилин , розробки в соду, а потім, коли вони виходять із схилів ополіскувач і після занурююся всередину кислоти, заліза . просто.
Ви можете спробувати з листа, peel&print. ті, які проходять з праска, так сказати.
По-моєму блок запобіжників ? старий, чому? якщо подивитися траси добре після того, як вийти з соди (тоді лава з водою), то в 90% ? . Я використовую плати від Bungard, і вони відмінні.