[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Завжди привітний і карти дійсно казкові! Спасибі!!
Я повинен додати цей інший канал, так як msport я зробив ще крок, після мого прохання ? належить визнати, максимальну доступність?, чому? запит я зробив приблизно через місяць після останньої операції, так як я зробив зміни, механічні, я наважився запитати ще, може бути, approfittandone, але, зрештою, різні ідеї через **** відповідь msport ? був такий: "тихий, що робить step2 вас, я роблю це з задоволенням", я зрозумів, що з іншого боку, простий екран PC c'? люди скромного, який працює з вас? і наявності.
Тому я відчував необхідність висловити ще раз msport і, звичайно, всієї команди, яка завжди ставить в розпорядженні нас, новачків, і не має значення, якщо іноді нас тягнуть ці вуха, чому? ми неправильно щось, дійсно ? правильний cos?, звернутися? ми можемо дотримуватися правила і дізнатися щось про rimappature.
Я розповім вам +, з msport я плюнув в лічку, сьогодні я шкодую про це, і я користуюся цією можливістю, щоб вибачитися, чому? в кінці кінців ви ? доведено, людина правильно відносно мене, і я був занадто імпульсивний (mannaggia до моєї гордості і моєї впертості...).
Зараз у мене немає можливості спробувати такий крок з-за поганої погоди...але я не сумніваюся, бачив і на інших картах...
Вибачте, якщо я занадто захопився, але я повторюю, було зобов'язане.
Хороша робота для всіх.
Спасибі.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 10-01-2013 у 20:25
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
дякую тобі за те, що ви написали, і я виправив не з нами, для інших я зробив тільки те, що я роблю, завжди намагаюся бути можливо, і, якщо це можливо.
я хотів би подякувати msport але і lapazienza, які він мав щодо мене miha допомагав у всьому шляху установки програми для запису та у всіх проміжних кроків, крім того, ви завжди робило його доступним для допомоги .Я, природно, послав відразу змінений файл машини і partta subitoo і без проблем.
Відображення і була виконана в манері, чудово
спасибі ще раз, і це було по-справжньому професійний
дякую, наступного разу.
Вітаю з виконаною роботою на Gt навіть якщо відображення прохання не було нічого особливого, і тиха машина робить казка. Стрілянина і подався вражає. Вітаю, а на наступному
дякую, вам теж.
Привіт всім,я хотів висловити моє судження в службу файли в режимі on-line, запропонованих співробітниками,я звернувся за допомогою для моєї alfa 159 sw 1.9 jtdm 150cv мені було необхідно збільшити потужність....cos? я послав **** персоналу,трохи більше? півгодини і мені приходить відповідь.Безпосередні, Доброзичливі і Професійні, в якому мене просять вказати результати, які я хотів отримати,не з'? дуже хотів зрозуміти, що я розмовляв з людьми висококваліфікованих.....так що я сказала що хочу машину з p? коней у pi?,рідини в наданні pi? еластичний....у pi? я просив порад, якщо було потрібно зробити інші заходи,мені порадили закриття egr і видалення FAP.....прийняті необхідні угоди enter, файл, ori, перш ніж ви скажіть мені приходить файл шляху з урахуванням пояснень з кроком....в **** мені було сказано, спробувати і, якщо б у мене було потрібно, щоб розглянути якийсь параметр я повинен був сказати,написав файл, який я збираюся спробувати автомобіль......bh? що сказати....не було більше? такий же автомобіль, просто потужний.Я намагався кілька днів автомобіль, щоб переконатися, що все ок....в той же час мене ? прийшло **** від співробітників, щоб запитати, як йде автомобіль, і якщо я хочу внести додаткові заходи,я попросив деякі зміни, щоб задовольнити мій стиль водіння.....? cos? мене послали другий крок,прямо зараз ? дійсно чудово!!!!спасибі, хлопці, ви зробили відмінну роботу!!!!
вибачте, якщо я простягнув p?,це було тільки для того, щоб підкреслити правильність,чесність? і професіоналізм? персоналу.