Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хлопці......сьогодні я намагався зробити діагностику..отже, як комутатор на зчеплення, гальма працюють правильно і % педаль читається правильно..я зробила тест і на місці, щоб уникнути пошкоджень автомобіля в русі...
    хто-небудь є ідея?
    хочу кинути їх
    не ? що ви st? відмовившись від тертя і збільшення оборотів ? чому? сани

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    "у випадку якщо у вас є додатковий модуль?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40
    для luigigtc.будучи 147 116cv і, можливо, колектор, перш ніж витрачати, демонтувати колектор, див. якщо в 2 кінця? прокладка колектора і брудний від вихлопних газів, якщо він повинен бути забруднений колектор ? скласти та просто перейти в шліфувальні і тобі за sfasare і все знову гаразд.
    Цю перевірку може зробити навіть mariodarkblue якщо не усуває проблему.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Спробуйте зробити діагностику в гонці: графік з наступними параметрами: - обороти двигуна;
    - відсоток прискорювача;
    - пара об'єктивних та/або оборотів мета (якщо є);
    - egr мета і справжній.

Що скажете?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    спасибі за інформацію riferiro все, мій друг,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    спробуйте зробити діагностику і моніторинг % de педалі акселератора і тиску в рампі. Щоб у вашому випадку при відпусканні педалі, тиск в магістралі rail, що f

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Ок, хлопці...з цим впоратися? таким чином, діагноз на передачу...з оборотів двигуна, зчеплення і відсоток педаль...десь я читала, що ? різні види стратегії анти -- забруднення...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Ок, хлопці...з цим впоратися? таким чином, діагноз на передачу...з оборотів двигуна, зчеплення і відсоток педаль...десь я читала, що ? різні види стратегії анти -- забруднення...
    може бути, але я якось сумніваюся.... ? впевнений, що не повинен підніматися 400\500 оборотів в хвилину!

P. S. при перемиканні передач, залишити до дросельної заслінки, а потім натисніть зчеплення, або зробити все це одночасно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Хлопці...я, так виходить...нічого...треба, не ? муфта ke сани..? саме затримка опускаючи обертів..не ? що скажуть...але, прибравши ногу, щоб змінити, обороти залишаються їх за пару секунд...коли передач: levo газу, зчеплення червня (обороти залишаються на пару секунд) я ставлю передач, зчеплення...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Хлопці...я, так виходить...нічого...треба, не ? муфта ke сани..? саме затримка опускаючи обертів..не ? що скажуть...але, прибравши ногу, щоб змінити, обороти залишаються їх за пару секунд...коли передач: levo газу, зчеплення червня (обороти залишаються на пару секунд) я ставлю передач, зчеплення...
    це f? мій теж, але тільки при стрільбі, марш понад 4000 оборотів в хвилину.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •