"у випадку якщо у вас є додатковий модуль?
для luigigtc.будучи 147 116cv і, можливо, колектор, перш ніж витрачати, демонтувати колектор, див. якщо в 2 кінця? прокладка колектора і брудний від вихлопних газів, якщо він повинен бути забруднений колектор ? скласти та просто перейти в шліфувальні і тобі за sfasare і все знову гаразд.
Цю перевірку може зробити навіть mariodarkblue якщо не усуває проблему.
Спробуйте зробити діагностику в гонці: графік з наступними параметрами: - обороти двигуна;
- відсоток прискорювача;
- пара об'єктивних та/або оборотів мета (якщо є);
- egr мета і справжній.
Що скажете?
спасибі за інформацію riferiro все, мій друг,
спробуйте зробити діагностику і моніторинг % de педалі акселератора і тиску в рампі. Щоб у вашому випадку при відпусканні педалі, тиск в магістралі rail, що f
Ок, хлопці...з цим впоратися? таким чином, діагноз на передачу...з оборотів двигуна, зчеплення і відсоток педаль...десь я читала, що ? різні види стратегії анти -- забруднення...
Хлопці...я, так виходить...нічого...треба, не ? муфта ke сани..? саме затримка опускаючи обертів..не ? що скажуть...але, прибравши ногу, щоб змінити, обороти залишаються їх за пару секунд...коли передач: levo газу, зчеплення червня (обороти залишаються на пару секунд) я ставлю передач, зчеплення...