якщо вам потрібно зробити клонування в ecu повинні бути рівні
якщо вам потрібно зробити клонування в ecu повинні бути рівні
По мені, якщо порти eeprom і flash від оригіналу, ніж, що ви знайшли ви не повинні мати ніяких проблем, я зробив тести з edc15p+ на new beetle і пуско-навіть з блоком поло 3 циліндра, звичайно, ходив у 3 і навіть з наказом від вибуху лопнув? ? ігри.
розповідь трохи історії.... в центральній оригінал не читав, датчик фази, і було зроблено резервне копіювання e2p і flash-плеєр до школи (а також з mpps). колега (l автомобілі і в майстерні, колега) знайшов ecu з іншого код, і я сказав йому по праву, що я не знаю, якщо ви могли б зібрати... я вирішив поекспериментувати, в тому числі першої і була в тому, що замінити e2p від ecu оригінал, що в руїнах... після монтування не крутилася, навіть насос... я намагався зробити так видалення code flash і e2p але я застряг з-за розрахунку cecksum.. колега, я обробив а потім тільки файл e2p, але не отримати результату сьогодні... вранці колега він навіть намагався картина, центральної і ключ інший полюс (і це ecu не було рівних в до бійні ne все оригінал), але індикатор code і свічок, миготливі і як від іммо не визнав, йшов і помер. я чув різні колег, і деякі говорять, що електростанції, сон-всі рівні, а хто ні, тому, перш ніж взяти квест останнім екю я хотів бути впевнений, що якщо і сумісні чи ні з оригіналу, в іншому випадку це закінчується, що буде машина стає анекдот![]()
я намагався навіть те зерно, я також намагався переписати все на дві опори нові, але автомобіль не заводився
Ці тип ecu контролю chk роблять це тільки в flash, тому, коли chk ? правильно в flash, то у вас немає проблеми ? pi? ймовірно, що в eeprom після її scodificata повинен бути в поєднанні з flash.
ви ж казали мені, що для клонування c і потребують ecu з тим же кодом обладнання та програмного забезпечення... і ланцюг... якщо e2p і відрізняється від flash не частина, а потім вони йдуть разом узяті, і якщо спалах має cks відрізняється від тієї, яка зберігається у процесорі може, але до першої перевірки cks або вимикається або несправності...
я судив тільки eeprom ? було досить.
у мене ecu для цього типу двигуна, але не пам'ятаю номер бош, якщо вас цікавить ви ставлю іммо на off і тобі посилаю
ви можете увійти в діагностиці в ебу двигуна?у тирі ви знаходитесь разі помилки зв'язку ecu?мені ? успіх, що після scodificato ecu автомобіля, так як вони вкрали dash і quibdi його замінити одне з того руїнах машина ? матч добре, потім вони стали поратись на деяких проводів панелі приладів і машина не ? pi? гру, ви не входите в діагностиці і в тирі і є помилки зв'язку ecu, я спробував відновити eeprom, flash було в порядку, але індикатор свічок розжарювання на приладовій панелі не горить і нічого не зв'язку, а потім, перш ніж я спробував з ecu поло 3cilindri, що я вдома, і коли я побачив, що проблема ? я їх знайшов де-ecu гольф з тим же типом двигуна і навіть якщо цифри були зовсім різні, і матч їде.