Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Обговорення: Swift 69cv 1.3 mjet

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438

Swift 69cv 1.3 mjet

Хлопці, я читав цей ебу з MPPS, змінено за допомогою драйверів, ECM 2001, не торкаючись інших карт драйвера. Одна річ, розчин для Ін'єкцій parzializzato MAP1, що ви маєте на увазі?
    Дякую....
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 29-03-2013 21:49

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    привіт, це повинно бути заздалегідь, я дав один погляд на карту змінено, я не великий спеціаліст, нещодавно я грав на цьому роботи, але з, що політика у вас збільшується значення?? на мій погляд, нічого не вирішити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Привіт, Леандро! Я використовував тільки драйвер, я знаю, що там будуть карти педаль, але я постукайте, насамперед будуть шукати, так як драйвер. У цьому сенсі, по-твоєму, нічого не виправити? В принципі ? перша карта, що я міг написати, і я ніколи не зробив, отже, не спробувавши, не знаю, з кроком "мінімальні", щоб мати карту, soft...і т. д
    Ps, тим часом, спасибі!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    я повторюю, я не великий спеціаліст, нещодавно я пройшов курс адміністратори форуму, і я все ще повинен зробити досвід, я бачив, що ти збільшила карти уприскування parzializzato і т. д. і т. п. від**** фон, я вам раджу studiarti карти, розміщені іншими користувачами, і зрозуміти, де збільшити!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    З допомогою таблиці, партії від +1 низькому навантаженні на прискорювач, щоб піти, збільшуючи поступово. Збільшення на +5/6 частина з близько 2000rpm і 63% load прискорювача. Це ? також ail, коли ми в "тиск" турбіну, а потім пі? повітря...а потім пі? дизель буде? все одно спалили...Де я помилився?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    намагайтеся не використовувати таблиці,використовує 2d в іншому випадку ти ніколи не зрозумієш, як працюють карти

табличні добре, коли ти прийняв спеціалізується з 2d-і ви хочете витратити трохи часу, щоб зробити карту, чому? наприклад, є багато однодумців...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ок Sportknight...У зв'язку з кроком, факти? Логіка, починаючи з певної навантаження/оборотів в хвилину ? правильно? Ненавиджу, коли курять, навіть в божевільний і sgasano

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    не з дому,як тільки я можу управління

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Хлопці, є питання. Файл читав ? 448 kb, змінити це, і надбавки, правильно?
    Інше; Mpps на win 7 ? застряг один раз на читання, закриття безпосередньо програмного забезпечення...Пишу тихо, або пу? бути проблема?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    в тому, що іноді ви impalli пк ? normalle, насправді, перш ніж почати mpps правило, ви повинні відключити: інтернет-з'єднань, заставка, антивірус, і видалити всі заплановані завдання. однак, як ви змогли один раз прочитати повну карту, не заблокував ваш комп'ютер? якщо ви, на момент написання виконати дії, які я назвав раніше, зробіть id ecu і тоді пишіть. Інакше, якщо ви не можете прочитати, чому? комп'ютер зависає або чому? у вас проблеми з hw і sw, раджу тобі не намагатися навіть не писати!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •