ви,по суті, значення, з яким ви можете calcolarti, що corrisondono i брек-пойнт і криві карту
якщо ви знаєте, що карта показує тиск дизельного палива помножити значення, що закони, щоб коефіцієнт перетворення
ви,по суті, значення, з яким ви можете calcolarti, що corrisondono i брек-пойнт і криві карту
якщо ви знаєте, що карта показує тиск дизельного палива помножити значення, що закони, щоб коефіцієнт перетворення
Ні, подивися карту, яку я доклав-подивитися карти, які служать тобі
Voglioimparare. Я зробила тест в sovapporre карти дві версії, 75cv ? р? інший, у той час як прокрутка йде були приголомшливі, але riallineandola, ви можете як і раніше слідувати за вами. Потім, перевірте тип кривих, розміщені за адресами, що і в 90-х, і rintracciale в 75.
Я особисто, коли на роботі карту, що я не знаю чи що ? трохи іншої роботи у dual monitor, з одного боку, карту якій я адреси і від іншої карти, що я повинен робити, типу для цієї marelli я зробив, cos? чому? я ніколи не зроблено
Я зрозумів. Ми? що мені подобається в цьому форумі ? дух у поміч новачкам.Нічого не знаю, але я запропонував "маленький" допомогу, яку я намагаюся використовувати, щоб спробувати зрозуміти щось в пі?
![]()
хлопці, хто-небудь знає, люб'язно версії 75cv адреси x тиск турбо? спасибі!
якщо без fap ? управління, механіка
Хлопці, на цей turbo, якщо ви хочете дізнатися адреси ви повинні покласти звернутися? карту, в іншому випадку, як ми?