я можу сказати, що як початок, не се погано, я зробив карту, як я ? був sugerito
машина виглядає! інший, звичайно, безумовно, ви повинні уточнити, але xora я попав
studier? ще .
як місце файлу ? привіт всім
я можу сказати, що як початок, не се погано, я зробив карту, як я ? був sugerito
машина виглядає! інший, звичайно, безумовно, ви повинні уточнити, але xora я попав
studier? ще .
як місце файлу ? привіт всім
відповідь в темі в режимі advanced, а потім управління вкладеннями.
Ми говоримо, що карта ? зроблено досить добре, пропоную moddare обмежувачі в повному обсязі, так як ти упустив одну деталь, виглядає добре.
Не вистачає egr та інші карти, але скажемо, що в принципі ви повинні вже? відчуйте різницю.
В наш час ви можете почати навіть з якоюсь кривою, але з кроком від 8% до 15%.
Ви пробували карту?
Привіт,я випадково зробив одну і ту ж машину кілька днів тому pero, я теж scodifica все тому, що я замінив ecu.Adesso на місці, і коли перевищує 80 повідомлень, то vedere.Poi використовувати файл ori твого, бо він же NS і NH.Questo і мій спосіб зробити ці macchini.Spero, що вам трохи допомогти.
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ось я!вибачте за затримку з відповіддю...
Отже...щоб змінити цей ecu...я думаю, cos?...я встановлюю мети...наприклад, 400 нм крутного моменту....їх я збираюся попросити в педалі, що, як написав ? driver wish, а потім розблокувати обмежувачі крутного моменту, піду подивлюся, як дизель мені потрібно...ще час, і, якщо потрібно, встаю в залізничний. Щодо авансових платежів n? d? якщо служать.
Я думаю, що це більш правильно, ніж сказати "від цот % від такої навантаження до таких giri" чому? у 90% випадках не має сенсу використовувати навантаження і оборотів xk? bp не навантаження і обертів!
Привіт..за Винятком сили повинна піти добре...якщо ви зробили, як сказали, ви практично не дали ще й дизель...більше дизель одно більше потужність...і як подивитися результат c'?...тепер ти зрозуміла,...ви можете спробувати зрозуміти, що і як ви змінили![]()