в цей момент я думаю, що це екю, що має якісь проблеми , ви повинні provara читання на інший рівна вашої
в цей момент я думаю, що це екю, що має якісь проблеми , ви повинні provara читання на інший рівна вашої
максимально ви можете відновити їх разом, але ви не можете використовувати одні і ті ж карти
файли різні, але ті ж карти
- візьми два файла і відкрити їх з ecm і, якщо необхідно, вставити золоті карти, які вам потрібні, просто відкрити дві карти подивитися, де ce різниця.
я втручання, чому? я, трапляється, є аналогічний досвід роботи з magpro, і я хочу поділитися з вами, так і може служити для інших, які мали ту ж проблему . Я встановив на мій комп'ютер VLC media player і я не знаю, чому я не працює жоден програміст ecu в моєму розпорядженні, навіть galleto master2 ключові, що не пропустив удар, мені mand? є ecu блок, ( можливо, VLC media player робить нечитані файли для програмістів бо ) після стількох-чому? disinstallai VLC і все, і повернувся, як раніше, але все ж, якщо у вас на пк, я рекомендую його. ну, дайте мені знати, якщо ви вирішує проблему
Не ? проблема напруги акумулятора?
В іншому випадку ? краще зняти і прочитати BDM100 cos? що не існує жодних ризиків.