Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 50
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    відповідь в темі в режимі advanced, а потім управління вкладеннями.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Привіт,я випадково зробив одну і ту ж машину кілька днів тому pero, я теж scodifica все тому, що я замінив ecu.Adesso на місці, і коли перевищує 80 повідомлень, то vedere.Poi використовувати файл ori твого, бо він же NS і NH.Questo і мій спосіб зробити ці macchini.Spero, що вам трохи допомогти.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Привіт,я випадково зробив одну і ту ж машину кілька днів тому pero, я теж scodifica все тому, що я замінив ecu.Adesso на місці, і коли перевищує 80 повідомлень, то vedere.Poi використовувати файл ori твого, бо він же NS і NH.Questo і мій спосіб зробити ці macchini.Spero, що вам трохи допомогти.
    neo dovesti повернути йому гарний guardatina знає, карту дали кроком фіктивними ви виконали драйвера ecm не : в суміжних відсутні карти turbo карти rail педаль частини з низьким 120 кроку, то дістатися до max з 9для сто, мені не подобається
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    neo dovesti повернути йому гарний guardatina знає, карту дали кроком фіктивними ви виконали драйвера ecm не : в суміжних відсутні карти turbo карти rail педаль частини з низьким 120 кроку, то дістатися до max з 9для сто, мені не подобається
    Привіт,може бути, що ви праві, одне перо вам можу запевнити ,машина йде відмінно *****unque, в наступний раз, коли я ці машини я намагаюся зробити її, застосовуючи свої дав і ми бачимо, що відбувається .Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Ось я!вибачте за затримку з відповіддю...
    Отже...щоб змінити цей ecu...я думаю, cos?...я встановлюю мети...наприклад, 400 нм крутного моменту....їх я збираюся попросити в педалі, що, як написав ? driver wish, а потім розблокувати обмежувачі крутного моменту, піду подивлюся, як дизель мені потрібно...ще час, і, якщо потрібно, встаю в залізничний. Щодо авансових платежів n? d? якщо служать.
    Я думаю, що це більш правильно, ніж сказати "від цот % від такої навантаження до таких giri" чому? у 90% випадках не має сенсу використовувати навантаження і оборотів xk? bp не навантаження і обертів!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Привіт,може бути, що ви праві, одне перо вам можу запевнити ,машина йде відмінно *****unque, в наступний раз, коли я ці машини я намагаюся зробити її, застосовуючи свої дав і ми бачимо, що відбувається .Привіт
    якщо ви хочете, ми робимо разом, а не моя ? критику, але конструктивний рада
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав за винятком Visualizza Messaggio
    я можу сказати, що як початок, не се погано, я зробив карту, як я ? був sugerito
    машина виглядає! інший, звичайно, безумовно, ви повинні уточнити, але xora я попав
    studier? ще .
    як місце файлу ? привіт всім
    це я зробив вчора ввечері
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав ;35147
    За винятком того, що метод, зазначений joli не поділяю...xk? ви не знаєте, що ви змінюєте і d, як..., а потім змінити в %...ма...
    А, випробування, а також...якщо вам потрібна допомога, я тут...
    mariodarkblue я можу сказати, що карта зроблена таким чином працює, можливо, в якості відправної точки то уточнити
    x bp вказані від мене ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав за винятком Visualizza Messaggio
    це я зробив вчора ввечері
    Ми говоримо, що карта ? зроблено досить добре, пропоную moddare обмежувачі в повному обсязі, так як ти упустив одну деталь, виглядає добре.
    Не вистачає egr та інші карти, але скажемо, що в принципі ви повинні вже? відчуйте різницю.
    В наш час ви можете почати навіть з якоюсь кривою, але з кроком від 8% до 15%.
    Ви пробували карту?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Ми говоримо, що карта ? зроблено досить добре, пропоную moddare обмежувачі в повному обсязі, так як ти упустив одну деталь, виглядає добре.
    Не вистачає egr та інші карти, але скажемо, що в принципі ви повинні вже? відчуйте різницю.
    В наш час ви можете почати навіть з якоюсь кривою, але з кроком від 8% до 15%.
    Ви пробували карту?
    той перевірені він насправді відчуває різницю
    я вже говорив як основу і добре, але від уточнення....
    x egr я був майже впевнений, що щоб перевести в таблиці, в результаті чого всі значення то + вгору
    що в цей ecu ? 190 або 12450.
    план ми arriver? спасибі всім, я зробив невеликий крок, але для avr? потрібно все-таки вам

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •