я не знаю, чому, я не можу його включити!!
я не знаю, чому, я не можу його включити!!
дивіться, що ви ? зробив відправити в татове час, швидко і в неділю ввечері http://www.professionalchiptuning.ne...5181#post35181
спробуйте писати з до 2 в послідовний подивитися, якщо підуть, так як півень на ці ecu тому читати повністю
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
привіт, я не цей кабель:2, де її можна знайти?спасибі..
привіт, нічого не робити, ебу не хочуть знати..в bdm говорить помилка підключення ecu!!які-небудь пропозиції?привіт спасибі.
тільки минулого тижня у мене пов'язано відновлення в bdm. Який bdm використовуєте ? якщо ви bdm100 за допомогою програмного забезпечення 1255 можу тобі сказати, що у мене були проблеми, я теж, так що я був змушений вдатися до програмної dimsport ( що ? також пі? старий), так? тільки з останнього запису ? відхилена. із 1255 говорив мені, що було необхідно для повного файлу, хоча я був резервної копії самого автомобіля.
У будь-якому випадку добре, що є контакт між schedini пружини і смол, чому? просто мінімум переміщення за межі дільниці, щоб не спілкуватися.
так, я підтверджую, навіть я, що у мене були проблеми з 1255 з цим ecu, зробили все добре з галло-2!
я даю руку на одного, юліана,
ці помилки, що я з bdm 100, що з galletto2:
це ? помилки, які bdm 100:
CMD ? Technologies ltd - MPCProg
Ver. 3.1.0.1255 Dongle ID: 192 Дата: 29/03/2013 13.57.47
Firmware Revision V. 01 SN: 0258
Інтерфейс Comunication Error
+12в power error or Communication error
як якщо б не харчування ecu.
Я спробував нагодувати вас навіть від гребінця,але нічого
galletto2:
ЧИТАННЯ ДАНИХ....