Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 50
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    За винятком...то...я тобі допоможу...х? ми повинні робити речі, X НУ і для градусів...сказати ", то пологів з 50% навантаження до 100 з кроком 5% до максимум 20%" не має НІЯКОГО СЕНСУ....
    Я скажу це знову, ecm, помиляєтеся, всі імена карт і пов'язані breakpoint...ми виходимо з прискорювача, подивися карту, скажи мені, по-твоєму, що таке два-BP і те, що відомі дивлячись на карту педаль...
    дякуємо за вашу доступність? ок, я присвячую x поки тільки на карту педаль. давайте подивимося, якщо я зрозумів, карту педаль і складається з 11 кривих. яких відомо, перший поворот і остання + низькі, а карта спеціальностях, здається, йдуть тенденції по-різному, але тільки крива 11 ? іп? низький .. так що тільки обороти і навантаження двигуна нічого не вр
    у посланні (скажи мені, по-твоєму, що таке два вр) і ще дивлячись у 2d в адреси 0E11E0 і 0E1200 бачу
    ці 2 криві повинні бути контрольні точки, сподіваюся, я зробив центр.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт, за Винятком випадків, dolito (в моїй edc15 ? так) cli-осі є :
    x= про
    Y= відсоток педаль dell' прискорювач
    Z= мм3 дизельного палива впорскується.
    Вибір за вами на те, як його змінити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    lupak...це ? edc16...педаль ? драйвера хочу, і ? запит крутного моменту...я не можу завантажити файл у програмі...bp, їх подивитися, потім відразу на карту...саме дві криві...один показує обороти, а інший ? %педаль....тепер, дивлячись на цю...ви можете зробити, dell, цікаві коментарі на карті педалі...наприклад..що на високих оборотах попит зменшується....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    ви праві mariodarkblue, я не дивився на карту, і то не стільки в курсі edc16, я просто хотів внести свій внесок у Крім цього міркувати на карті .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    якщо пп у вас немає досвіду, на зміни, то ви повинні завантажити інші приклади і вивчати зміни, які ви зробили.
    адреси, що я дав тобі все, що вам потрібно, ми говоримо про машину, що ви робите легко і без проблем.
    класичним методом, що функції і 50% навантаження при 1500 об , почати правити ...
    проблеми і поділити мапу на ці показання.
    відкрити файл з ecm і її драйвер, адреси, що я дав тобі завантажуй на ecm , fregatene з коми, що ecm сша і відкрити всі карти, таблиці, майже завжди ecm вже розділений на навантаження і оборотів, карти , call of районі, що я написав тобі і правити.
    cappendo, що тут у вас є досвід, ви можете зробити .... lim пара , педалі, 15% . pres rail , lim pres rail, 3 %. pres turbo 150 очок , lim pres turbo 200 очок, дизельне паливо або час вприскування 10% .
    все на тому ж районі редагування.
    спробуйте і ви говорите, як йде.
    простіше так знаю, як я можу вам допомогти.
    sn тип практично, а мені подобається витрачати час на , мені не подобається , так як треба тому, я б зробив це іншим способом, ect ect ect.
    дайте нам знати.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    якщо пп у вас немає досвіду, на зміни, то ви повинні завантажити інші приклади і вивчати зміни, які ви зробили.
    адреси, що я дав тобі все, що вам потрібно, ми говоримо про машину, що ви робите легко і без проблем.
    класичним методом, що функції і 50% навантаження при 1500 об , почати правити ...
    проблеми і поділити мапу на ці показання.
    відкрити файл з ecm і її драйвер, адреси, що я дав тобі завантажуй на ecm , fregatene з коми, що ecm сша і відкрити всі карти, таблиці, майже завжди ecm вже розділений на навантаження і оборотів, карти , call of районі, що я написав тобі і правити.
    cappendo, що тут у вас є досвід, ви можете зробити .... lim пара , педалі, 15% . pres rail , lim pres rail, 3 %. pres turbo 150 очок , lim pres turbo 200 очок, дизельне паливо або час вприскування 10% .
    все на тому ж районі редагування.
    спробуйте і ви говорите, як йде.
    простіше так знаю, як я можу вам допомогти.
    sn тип практично, а мені подобається витрачати час на , мені не подобається , так як треба тому, я б зробив це іншим способом, ect ect ect.
    дайте нам знати.
    Привіт lupak я теж думаю, cos?, але загорнуті критика може assere навіть конструктивні.
    посилання хороші, я його бачив багато карт, але все з відгуками lapidari! типу (не покласти його в машину, що за ушкодження) і, можливо, карта була зроблена від професіонала! у будь-якому випадку я ціную ваш рада, і я на місці плакат? файл "привіт".

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    За винятком того, що метод, зазначений joli не поділяю...xk? ви не знаєте, що ви змінюєте і d, як..., а потім змінити в %...ма...
    А, випробування, а також...якщо вам потрібна допомога, я тут...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    якщо ви читаєте, я написав, що якщо пп має esperiensa можна вивчити або дізнатися divesi приклади, щоб потім застосувати його файл.
    то не мій метод, але і метод, який, на мій aviso працює і допомагає зробити практичні випробування на власному автомобілі.
    в точки ви можете змінити турбо-і дизель решту % і більше, що правильна.

А Mariodarkblue від вас ваш метод змінити , перераховуючи, як я зробив, так один вибирає, які застосувати, і, можливо, нам потрібно в студію на всіх.
    хорошу роботу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    якщо ви читаєте, я написав, що якщо пп має esperiensa можна вивчити або дізнатися divesi приклади, щоб потім застосувати його файл.
    то не мій метод, але і метод, який, на мій aviso працює і допомагає зробити практичні випробування на власному автомобілі.
    в точки ви можете змінити турбо-і дизель решту % і більше, що правильна.

А Mariodarkblue від вас ваш метод змінити , перераховуючи, як я зробив, так один вибирає, які застосувати, і, можливо, нам потрібно в студію на всіх.
    хорошу роботу.

Я в повному JOLI,це і метод, який застосовують майже всі,маріо, подай нам теж вашу думку, як ви зміните карти,може бути, є якісь новинки? в+).......
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    я можу сказати, що як початок, не се погано, я зробив карту, як я ? був sugerito
    машина виглядає! інший, звичайно, безумовно, ви повинні уточнити, але xora я попав
    studier? ще .
    як місце файлу ? привіт всім

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •