Км автомобільний? стан турбіни? автомобіль ? зіставляється? і, насамперед, egr в якому стані
навіть у моїй Audi 3.0 відбувається смердючий дим, звинувачую у високий пробіг 250000 км масло castrol 5 w-30
теж, трапляється, мене дим білий стартер, турбіна нова якраз установка
я використовую Selenia WR 5W30 на alfa 159 JTDM раніше використовував castrol, але я зламав турбіна не s? якщо б це було масло маг... я забула, 100000 КМ. також з remap ні краплі диму.
Востаннє редагувалось антоніо.або; в 23-03-2013 21:07
опалення і cool down...що впливає більше? що-небудь ще в турбо..
для мотоцикла, якщо зчеплення і коробка передач працюють з тим же моторного масла, покласти масло вказано від виробника, якщо не хочете, можете муфти спалені, і зміни, зо
як зміст, що стосується марка залиш напрямки повірте
Я бачив, курити, світло-блакитний, після введення в рух різні дизель, євро-4 навіть не фіат, якщо температура прохолодна.
Я не думаю, горіла нафту, але, як мені здається, питання збагачення палива і випередження впорскування, передбаченої ебу для цієї температури, тиску і тисячі інших розрахунків, що робить...
Може бути, очі на передпускового підігріву, якщо гріють нормально, навіть якщо не порушено, то я б бачив, що ми не знаємо, якщо вони ніколи не були замінені.
Останнє, що мені приходить на розум ? на 16V є клапани swirl на впускному колекторі, легко утворюють кристали, що забруднюють і не працюють належним чином, навіть якщо ?
важка робота зняття групи колектора...