Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 50
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33

alfa 147 140cv моя друга карта, що скажете?

ALFA 147 JTD 140CV 0281010455_1037367333.
    даєте мені допоможуть закрити egr
    я торкнувся майже всі, з кроком 5% приблизно
    я використовую ecm 2001 v6.3
    ти мені скажи, x задоволенням опису
    Ін'єкції parzializzato
    Ін'єкції parzializzato (boostXrpm) map1
    Ін'єкції parzializzato (boostXrpm) map2
    Обмежувач крутного моменту #2
    світлі від того, що я зрозумів, змінюються від машини до машини

я додаю карту ще не записана в машині
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-03-2013 в 12:22

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    мапу повністю причини вибору немає, подібні карти педаль всі карти egr, щоб підпорядкувати ori-обмежувачі (все) печ ти йому факти, так ? мені не подобається, на форумі є хороші приклади, я пропоную вам переглянути все, що
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    до причини, карту педаль вистачає в суміжних помилка при збереженні після редагування
    у egr не розумію, як його закрити, навіть якщо так, в діагностиці я від 0% (також " antro користувача) сказала мені, що ви не' так'
    але я не посилання з інших файлів від де взяти приклад x опис ecm 2001, що ви мені говорите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав за винятком Visualizza Messaggio
    до причини, карту педаль вистачає в суміжних помилка при збереженні після редагування
    у egr не розумію, як його закрити, навіть якщо так, в діагностиці я від 0% (також " antro користувача) сказала мені, що ви не' так'
    але я не посилання з інших файлів від де взяти приклад x опис ecm 2001, що ви мені говорите?
    привіт!
    отже...я пропоную зробити щось для step..просто cos? ви зможете дізнатися...за кожну картку один раз: подивитися, щоб зрозуміти, що позначають контрольні точки і що виражає...
    Частини саме від газу...що ? драйвер хочу...поставте собі цілі (в цій ecu, запит ? в нм (крутний момент) крутний момент, які ви хочете досягти...і за карти газу...потім перейти плані, інші

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    привіт!
    отже...я пропоную зробити щось для step..просто cos? ви зможете дізнатися...за кожну картку один раз: подивитися, щоб зрозуміти, що позначають контрольні точки і що виражає...
    Частини саме від газу...що ? драйвер хочу...поставте собі цілі (в цій ecu, запит ? в нм (крутний момент) крутний момент, які ви хочете досягти...і за карти газу...потім перейти плані, інші
    привіт mariodarkblue, коли ви говорите мені, (в цьому ecu, запит ? в нм (крутний момент) роблю висновок, що ти добре знаєш ебу в питанні, тому я прошу вас до чого відносяться ці імена, що драйвер ecm"
    Ін'єкції parzializzato
    Ін'єкції parzializzato (boostXrpm) map1
    Ін'єкції parzializzato (boostXrpm) map2
    Обмежувач крутного моменту #2
    може бути, не в деталях, але і допомагали б дійсно любив, в той же час дослідження

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    За винятком, чому? не частини, зробити педаль, як я запропонував?
    Для карти..дивіться осі...і спробувати зрозуміти, що виражають карти...
    Це набагато простіше, ніж ви думаєте....
    Ми робимо cos?...вам на допомогу з задоволенням, починає робити педалі...скажіть, на що подивитися.., то план інші

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    привіт. драйвера ecm ти не можеш довіряти , навіть ecm ж nn знає, що хоче сказати ці імена
    я зроблю вам список з адресами карт, які вам потрібні, щоб зробити хорошу карту...

0e11f2 x 2 карту педаль acc.
    0e8722 обмежувач крутного моменту
    0f4662 час вприскування палива або дизельного палива.
    0f7722 x 3 карти тиску турбо
    0f7e02 обмежувач turbo
    0fb412 + 0fb912 тиску в рампі
    0fbc82 x 2 обмежувач тиску в рампі
    просто інші прости орі. карти boostxerpm часто sn досягнень, якщо не знаєш як обійти або як зробити пошкодження.
    правити тільки ті карти, які я тобі сказав , egr поверніть його орієнтації , і на інших картах прости орі., коли я пишу x2 або x 3 означає, що sn карти рівні, і потрібно, щоб доторкнутися до них tt.
    ви побачите, що ви будете задоволені .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    За винятком, чому? не частини, зробити педаль, як я запропонував?
    Для карти..дивіться осі...і спробувати зрозуміти, що виражають карти...
    Це набагато простіше, ніж ви думаєте....
    Ми робимо cos?...вам на допомогу з задоволенням, починає робити педалі...скажіть, на що подивитися.., то план інші
    гаразд, почнемо! то пологів з 50% навантаження до 100 з кроком 5% до максимум 20%
    і 1200 обертів на 4500 я намагаюся cosii?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    привіт. драйвера ecm ти не можеш довіряти , навіть ecm ж nn знає, що хоче сказати ці імена
    я зроблю вам список з адресами карт, які вам потрібні, щоб зробити хорошу карту...

0e11f2 x 2 карту педаль acc.
    0e8722 обмежувач крутного моменту
    0f4662 час вприскування палива або дизельного палива.
    0f7722 x 3 карти тиску турбо
    0f7e02 обмежувач turbo
    0fb412 + 0fb912 тиску в рампі
    0fbc82 x 2 обмежувач тиску в рампі
    просто інші прости орі. карти boostxerpm часто sn досягнень, якщо не знаєш як обійти або як зробити пошкодження.
    правити тільки ті карти, які я тобі сказав , egr поверніть його орієнтації , і на інших картах прости орі., коли я пишу x2 або x 3 означає, що sn карти рівні, і потрібно, щоб доторкнутися до них tt.
    ви побачите, що ви будете задоволені .

привіт, а потім (0f4662 час упорскування або дизель) ? час, що форсунка залишається відкритою, виражене в наносекундах?

xci? таким чином, якщо збільшення цього часу inietter? + дизель, можливо, мене вони вже є? відповів правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    За винятком...то...я тобі допоможу...х? ми повинні робити речі, X НУ і для градусів...сказати ", то пологів з 50% навантаження до 100 з кроком 5% до максимум 20%" не має НІЯКОГО СЕНСУ....
    Я скажу це знову, ecm, помиляєтеся, всі імена карт і пов'язані breakpoint...ми виходимо з прискорювача, подивися карту, скажи мені, по-твоєму, що таке два-BP і те, що відомі дивлячись на карту педаль...

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •