якщо я намагаюся з mpps v5 , скажіть, що я можу прочитати його повністю?
бажаючи з gallo я можу написати без проблем, табличний?дякую....
я читати з MPPS V12, файлів 256 кб і, відкривши його в Титан я бачу карти. Я не можу відправити файл, коли романн форуму
1? вітаємо ваше слайд-шоу.
2? файли, навіть якщо ви novello їх ви можете розмістити в спеціальному розділі для марки і моделі і призначений, як і повинно бути.
3? користувач написав, що читати з галло і цей файл, як описано мною в попередньому пості, виявляється, тільки таблиці.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я вважаю цей сайт цікавим, але те, що для того, щоб отримати доступ до файлів йдуть розміщено багато повідомлень не дуже багато сенсу. Перш ніж завантажити мій файл, я хотів би бачити іншим... але мені, що я canceller? перш ніж це може відбутися (або, може бути, ви зробите це, вас в офісі), але я виразно збираюся off topic...
1? вітаємо ваше слайд-шоу.
2? файли, навіть якщо ви novello їх ви можете розмістити в спеціальному розділі для марки і моделі і призначений, як і повинно бути.
3? користувач написав, що читати з галло і цей файл, як описано мною в попередньому пості, виявляється, тільки таблиці.[/QUOTE]
якщо я не помиляюся, mpps не закон, саме це екю,а потім dov'? проблема, що закон тільки таблиці?однак, якщо я правильно пам'ятаю, ви також можете вибрати файл, весь c'? варіант під написом читання
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
якщо читати спочатку я читав з mpps мені сказали, що ? спати правильно,щоб? я забув прочитати, з функцією "повний",не маючи машини прямо зараз я не можу сказати вам, різниця,я його прочитав, як clio,двигун ? renault,чому? mpps на jimny не c? в....для читання перейдіть спокійний, нічого не відбувається, для запису, я все ще чекаю когось, що вже зроблено
Вам спасибі, це було для навчання, а вставити файл, ви можете переглянути його за допомогою titanium.
Але, якщо мод ви робите, я вважаю за краще звернутися до служби форуму