Я також спробував з MPPS, і я-помилка доступу до блоку управління, а Травень може прочитати деяку інформацію, тип рами, тип блок керування, послідовний і т.д.,
mpps нічого не можу увійти. Інші поради?
Я також спробував з MPPS, і я-помилка доступу до блоку управління, а Травень може прочитати деяку інформацію, тип рами, тип блок керування, послідовний і т.д.,
mpps нічого не можу увійти. Інші поради?
але це було вже? перепризначено?
спробуйте змінити пк, іноді конфліктують драйвери usb
В останній раз ? було заплановано ? було зроблено з mpps, можливо, що він прорахувалися cheksum і що тепер не дає мені увійти в систему?
Якщо ви, як я можу вирішити, зараз я не можу втрутитися в bdm мені приходить все необхідне серед п'ятнадцяти днів.
Дякую
неможливо, cecksum неправильний машина навіть не заводився.
спробуйте зняти ебу і прочитати, туристичне attaccandoti на гребінь
Ок, ви справді частина працює правильно, тільки те, що я більше не можу ne scriverala і ne прочитати через послідовний порт,
? таємниця.
Я намагаюся, перш ніж вирішити через послідовний порт, якщо ні, як тільки мені приходить програміст eprom і bdm прово на лавці.
Mag pro мені просто каже "Ебу заблокований", але і, що код помилки не можемо зрозуміти, в чому проблема?
"ERROR STEP n: 37"
я навіть не знаю, в який момент зависає, я і побачив мене, щось подібне, і я пояснюється її в bdm