Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 77

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    cmnq, повертаючись до нас.. я знайшов завдяки одному карти з драйвера , обмежувач крутного моменту , розчин для ін'єкцій , заздалегідь , античні корекції, вас, що і на інших картах ви знаєте драйвер?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-03-2013 20:01

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    між дізнатися**** за допомогою цієї карти?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-03-2013 20:02

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    чому? ? від 7 місяців, що я сходжу з розуму... і більше нічого, чому? коли руху і нескінченності, якщо педаль газу швидко, залишається типу за дуже короткий час прискорюється? при перемиканні передач ? fastidiosissimo робить особливо холодної

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    проблема і в карті, що переробляти і все знаючий вас карта зазвичай ви платите мінімум 350

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    якщо ви випадково першої частини ? всі причини вибору xk в орі я її втратила, і я почав посилати файл ori мого ecu їх? по-моєму, не ?er мого ecu ?ра кілька екю тощо.

cmnq ricomincer? від **** я міг би перелічити всі карти драйвер? чому? досі не визнаю, ну,
    - могли б ви допомогти мені закінчити його найкращим чином цю карту? чому? розраховує, що ? рік проходить, що є навколо, cos? і 6-7 місяців, що я сходжу з розуму. p.s. використання ecm mod
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-03-2013 20:05

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    де ви знаходитесь ?
    що я знаю, один з caiello мені здається, що він хоче зробити міні-стиль твоєї
    я з села "пальяно"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    проблема ? температура повітря після певного temp всередині компресора призводить до втрати продуктивності, ви повинні дати йому хороший дозу заздалегідь, із знанням справи

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    проблема ? температура повітря після певного temp всередині компресора призводить до втрати продуктивності, ви повинні дати йому хороший дозу заздалегідь, із знанням справи
    і вже цей автомобіль ? славиться це, скажімо, температури повітря піднімаються дуже вже наполовину витягнув, щоб обійти цю проблему, і це працює, я знайшов позитивні відгуки в діагноз, я spruzzini, які бризкають водою на ic, і діагноз я помітив зниження температури хороші

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    на тих авто, якщо ви не знаєте, що робити, ви робите тільки шкоду

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    механічно кажучи, itercooler не може працювати далі в двигун, не знаходите? повинно бути далі з іншими

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •