Стр. 6 з 14 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 134

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    біт я думаю, що несправність у вас, коли датчик досягає свого максимального значення (напруги). Ви пу? виконайте 2 способи, щоб уникнути цієї проблеми на мою думку:
    1. Ви дивіться в damos (що я не я, але я в курсі того, що навколо) і збільшення граничного напруги датчика.
    2. Застосовується опір на датчик тиску falsando сигнал, тим turbo будучи регулювання механіки не повинні мати проблем в його управлінні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    У damos, на жаль, схоже, його не ніхто, чи краще, щоб marelli не є damos відкрити, щоб сказати з winols, але вони мають свій власний формат, який відкривається за допомогою програми helios якого не c'? ніяких слідів в інтернеті.
    Єдине, буде хтось, хто працює в FPT...
    Другий варіант опору ? можливо, ми говоримо, що робота програмного забезпечення була більше? чистий, але, зрештою, мало змінюється.
    Форсунки я поставив я мотор від 95 cv (і, отже, як і раніше, відрізняються від тих, що 75 або 90CV) були насправді більше? масштаби, скажімо, що режим, підключивши їх з мапу ori це було майже, як мати карту з 8/10% - й? у наш час уприскування.
    Для мене він-пі? для пари? високих обертах мені здавалося, я майже гірше. Може бути, це було тільки моє враження, але я вирішив, що, будучи форсунок народжені, щоб працювати на 1600 бар, щоб зробити добре, треба змусити їх працювати в 1600 бар. Ох, можливо, я сказав, фігня...
    Також спосіб, щоб піднятися з rail у додаток до 1480 бар тому від карти, але не знає ніхто, або хто знає, якщо тримає його, щоб він... (і мені важко зрозуміти, чому так багато, я практично двигун від 70CV я знаю, що не буде більше? встановлено), або в додаток до карти треба поставити модуль на рейку так, щоб мати тиск, безумовно, вище, чому? екю закон 1480 (якщо я мапу 1480), але в реальності? будуть пі?... але тоді я не знаю, як...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    те, що ви написали на геліос та ін ? правильно, але ? пройшов, в тому сенсі, що чутки говорять ? експортований файл від helios .зробіть пошук за ols ******... я не знаю, проте, наскільки вона може бути повною...

мова форсунок пошти, екран з duration від золота з 70cv і 95, ви dir? які краще, з 1480bar max. крім того, при зміні форсунки, ви повинні також compliare карту duration з тих машин, з яких отримаєте форсунок, в іншому випадку sballerai витрата палива, оборотів, etc etc

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    те, що ви написали на геліос та ін ? правильно, але ? пройшов, в тому сенсі, що чутки говорять ? експортований файл від helios .зробіть пошук за ols ******... я не знаю, проте, наскільки вона може бути повною...

мова форсунок пошти, екран з duration від золота з 70cv і 95, ви dir? які краще, з 1480bar max. крім того, при зміні форсунки, ви повинні також compliare карту duration з тих машин, з яких отримаєте форсунок, в іншому випадку sballerai витрата палива, оборотів, etc etc
    Добре б знати, я файл ols..
    Для форсунки я залишив їх на місяць, а потім я поставив ті, ori, чому? в цілому, я, здавалося, краще піти.
    Якщо все піде добре, протягом тижня я повинен встановити турбіну із змінною геометрією на 90cv геометрія управляється рг...

Після я бачу, ви канали 70 і 95 к. с....
    За те, що, проте, не перевищивши 1480 бар пу? бути витік форсунок, які зроблені для того, щоб піти до 1600? Чи не має нічого спільного?
    Інше, те, що він не має їх, закодовані або як називається процедура, де необхідно ввести код форсунок пу? впливає це на продуктивність?

Спасибі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    на жаль, іноді на ебу мареллі, і, навпаки, omert? про зміни,...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    для кодування можна використовувати простий діагноз... я не бачу, чому? не зробило

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Для того, щоб обдурити ебу з допомогою map...не будете рости, як божевільні з резисторів модуль gi? готовий з тример для регулювання напруги..я використовую протягом багатьох років
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    Для того, щоб обдурити ебу з допомогою map...не будете рости, як божевільні з резисторів модуль gi? готовий з тример для регулювання напруги..я використовую протягом багатьох років
    Цікавить також я...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Продає його фірма сицилії не s? якщо я можу написати ім'я, а питання реклами....я можу сказати тільки в лічку..принаймні, я думаю..
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    Продає його фірма сицилії не s? якщо я можу написати ім'я, а питання реклами....я можу сказати тільки в лічку..принаймні, я думаю..
    цей емулятор ми продаємо, а також нами, якщо вам потрібно ви можете надіслати нам ***** і такий же, як і в те, що фірма сицилії, в двох кроках від нас.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Стр. 6 з 14 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •